Android Roadshow se stěhuje do Ostravy – již tento víkend!

web

Již počtvrté se můžete přijít podívat na akci zvanou Android Roadshow 2012. Po Praze, Brně a Českých Budějovicích se tentokrát uvidíme v Ostravě, a to tuto sobotu – 22. 9. Můžete se těšit na přehlídku nejnovějších androidích zařízení, spoustu zajímavých informací, o které se s Vámi podělí přednášející, budete mít možnost užít si spoustu zábavy s AR.drone či neposednou koulí Sphero, vyfotit se s naším maskotem či vyhrát některou z připravených cen. Mezi nabízené atrakce budou také patřit oblíbení Angry Birds, avšak naživo!

Co je Android RoadShow a proč vznikla?

Jak jistě víte, portál Svět Androida má za cíl informovat o novinkách na poli mobilních technologií, konkrétně zařízení s OS Android a k němu přidružených služeb. A i když se snažíme Vám informace o telefonech, tabletech i jiných androidích hračkách podávat co nejsrozumitelněji, ne vždy je psaná forma to pravé. Proto vznikla akce Android RoadShow, kde máte možnost si sami osahat novinky předních výrobců (Asus, HTC, Samsung atd.). Na místě potkáte nejen naše redaktory, ale i odborníky výše zmíněných výrobců, kteří budou připraveni zodpovědět Vaše zvídavé dotazy. Zároveň, aby akce nebyla čistě jen informační, budete mít možnost se odreagovat u zajímavých „hraček“ či si zasoutěžit o hodnotné ceny.

Víte o tom, že akce Android RoadShow 2012 zároveň probíhá i na Slovensku pod záštitou portálu MojAndroid.sk?

Kdy a kde se potkáme?

Akce Android RoadShow odstartovala 23. 6. v Praze, odkud se přesunula do Brna (21. 7.), Českých Budějovic (25. 8.) a nyní také do Ostravy.

V Ostravě se akce bude konat již tuto sobotu 22. 9. v prostorách domu kultury Akord v Ostravě – Zábřehu.


Zvětšit mapu

Na co se můžete těšit?

Ze zařízení, které budou k dispozici, jmenujme Samsung Galaxy S III, konkurenční HTC One X či současnou novinku z dílny Googlu a Asusu – Nexus 7. Určitě si budete moci prohlédnout i hudební kouli Nexus Q.

Samsung

Na Android RoadShow se samozřejmě představí i společnost Samsung. Těšit se můžete na vlajkovou loď Galaxy S III, tablety Galaxy Tab druhé generace, telefony Galaxy S2, Mini 2, Ace 2, S Advance nebo legendy Note, Ace či S5610.

samsung logo

HTC

Společnost HTC je jedním z hlavních partnerů akce a rozhodně na ní nesmí chybět. Představí Vám svou modelovou řadu One – telefony One X, One V a One S. K vidění také budou modely Desire C a Sensation XL.

HTC-Logo

ASUS

Z dílen ASUSu se Vám představí tablet Transformer Pad TF300, Transformer Pad Infinity TF700 s full HD displejem a také kombinace telefonu, tabletu a netbooku – Asus PadFone.

asus-logo

nVidia

Společnost nVidia, která dodává čipy Tegra 3, které můžeme najít ve spoustě androidích zařízeních, se na Android Roadshow bude také prezentovat. V přednášce, která bude od 12 hodin, bude tento čip představen i s možnostmi, které přináší a v čem vyniká. Dozvíte se, jak je využít naplno a užít si skvělé herní zážitky. Na Vaše dotazy bude připraven odpovídat pan Igor Staněk.

nvidia_logo

Redakce Svět Androida

O hladký průběh celé akce se budou starat redaktoři portálu Svět Androida. Poznáte je podle triček s logem Android RoadShow 2012. Budete mít možnost zeptat se jich na cokoli ohledně OS Android či portálu Svět Androida.

Na místě také bude přistaveno krásné auto Android Roadshow 2012 a pro zájemce bude možnost vyfotit se s Androidem v životní velikosti! Rozhodně neváhejte a tuto možnost využijte.

kostym

Program

rs_program

Registrace

Jelikož je na akci pouze omezený počet míst k sezení, využijte možnosti registrace, která je zdarma! Registrujte se včas, aby vám žádná z přednášek, které jsme pro Vás připravili, neunikla.

reg

Jelikož je začátek akce připraven na 10:00 hodin, doporučujeme přijít na akci minimálně s půlhodinovým předstihem. Nezapomeňte si s sebou přinést registrační QR kód (ať už vytisknutý, nebo v telefonu/tabletu).

Oficiální web RoadShow

Více informací, novinky i registraci naleznete na oficiálním webu akce – www.androidroadshow.cz.

web

Partneři akce

partneri

Samozřejmě nezapomeňte informace o akci šířit i mezi své známé či rodinu. Sdílejte odkaz na sociálních sítích a zmobilizujte co nejvíc fanoušků do technologií, co znáte!

Chystáte se na tuto zajímavou akci? Podělte se s námi v komentářích, na co se těšíte a co Vás nejvíce zajímá!

Ondřej Kadlec
O Autorovi - Ondřej Kadlec

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (16)