Tesla S, BMW i8, Google Glass a hi-tech gadgety zdraví Brno – jaká byla ARS 2014?

ARS cover

Brno to má za sebou! První zastávka podzimní Android Roadshow 2014 je za námi, děkujeme všem návštěvníkům za účast a nyní je čas na menší rekapitulaci. Doufáme, že jste si akci užili stejně jako my, dozvěděli se nové informace a prohlédli si poslední výstřelky mobilních technologií.

crowd

10 důvodů, proč přijít na Android RoadShow 2014

  • TOP telefony a příslušenství na jednom místě.
  • Možnost vyzkoušení největšího technologického hitu – Google GLASS.
  • Soutěže o chytré telefony, příslušenství a další úžasné ceny.
  • Spousty zajímavých přednášek a prezentací.
  • Létající droni, robotické koule, chytré sekačky a další.
  • Android Chytré Hodinářství – všechny chytré hodinky pohromadě.
  • Game Hall – zahrajte si hru a vyhrajte hlavní cenu.
  • Miss Android RoadShow – soutěž pro dívky o hodnotné ceny.
  • Poradna Svět Androida – nevíte si s něčím rady? Nevadí, poradíme vám.
  • Android Shop – kupte si trička, polštářky, samolepky…

Měli jste Brno daleko? Již 15. 11. proběhne ARS i v Praze, tak se registrujte!

Novinky Android RoadShow v roce 2014

Letos máme spoustu chytrých hraček, které vám chceme ukázat. Proto jsme se rozhodli upustit od stánku Svět Androida, který jste mohli vidět v minulých letech a místo toho vám představit nové, tematicky laděné, stánky, kde si budete moci prohlédnout jednotlivé technologické vychytávky.

program

SmartHome

Na stánku SmartHome najdete vše, čím byste mohli obohatit svou domácnost. Chtěli byste chytrou televizi, ale nemáte v plánu investovat vyšší částky? Pořiďte si Chromecast. Jste fandové do počasí a rádi byste o něm měli větší přehled? Meteostanice NetAtmo je tou pravou volbou. K tomu přidejte pár bluetooth repráčků nebo inteligentních žárovek a vyjde vám obsah našeho stánku.

IMG_1425

SmartFit

Stánek SmartFit je tu pro všechny sportovní nadšence, kteří si po příjemném běhu rádi projdou veškeré statistiky. Náplň tvoří fitness náramky, jako je Fitbit Flex, Sony SmartBand nebo Xiaomi MiBand. Případně vyspělejší Samsung Gear Fit. Kromě hardwaru  nesmí chybět ani pohledná hosteska nebo chytrá váha.

IMG_1417

     IMG_1502

Chytré hodinářství

Jak již název napovídá, v chytrém hodinářství máme připraveny nejnovější modely hi-tech hodinek, se kterými se v roce 2014 roztrhl pytel. Pokud máte těžkou hlavu a nevíte, které vám padnou nejlépe, neváhejte si je přijít vyzkoušet. V Brně nám nechybělo ani horké zboží posledních dní Moto 360 a spousta dalších.

  IMG_1374

Brýle Google Glass, elektromobil Tesla Model S, BMW i8 a novinky v Game Hallu.

Z nabitého programu a spousty produktů je vždy těžké vybrat, co bylo nejlepší. Pokud se však můžeme řídit vaším (v případě brýlí neutuchajícím) zájmem přímo na akci, nejvíce ohlasů vzbuzovaly chytré brýle Google Glass, nadupaný elektromobil Tesla Model S nebo hybrid BMW i8.

IMG_1469

IMG_1273

Zároveň razíme heslo, že na akci byste se jako návštěvníci měli především bavit. Proto jsme výrazně posílili náš stánek Game Hall a dovezli do něj několik nových hi-tech hraček. Jmenovitě proklatě rychlý váleček Sphero Ollie nebo skákající Parrot Sumo.

IMG_1412

Soutěže o hodnotné ceny od našich partnerů

Kromě super zábavy, nových informací a zážitků si účastníci Android RoadShow mohou odnést i některou z hodnotných cen. Rozdávali jsme kupony na projížďku Teslou S nebo BMW i8 a samozřejmě došlo i na telefony. Šťastná výherkyně si odnesla Sony Xperii M2 a výherce Acer Liquid Jade.

IMG_1550

Získejte nové vědomosti – RoadShow je nabitá přednáškami

Ať jste začátečník nebo pokročilejší uživatel, určitě si nenechte ujít zajímavé přednášky a prezentace na Android RoadShow. V Brně jich bylo dost po celý den.

IMG_1402

IMG_1518

Ze zásoby můžeme zmínit následující:

  • Budoucnost mobilních aplikací.
  • Nvidia novinky na poli herních zařízení.
  • Interaktivní přednáška s Google Glass.
  • Auta budoucnosti – Tesla Model S.

Zajímavé přednášky míří i do Prahy, kde se potkáme 15.11. Registrujte se online a ušetřete na vstupném.

  IMG_1537

Nesmíme zapomenout ani na tradiční panelovou diskuzi, kdy se vy ptáte všech zúčastněných speakerů na otázky, co zajímají vás. Do programu jsme po jarním úspěchu opět zařadili i kraťoučké pětiminutové přednášky na jedno téma. Jak se vám líbily?

Android Shop a poradna Svět Androida

Jste fanouškem Svět Androida nebo Android RoadShow? Tak to ukažte! V Android Shopu si můžete zakoupit trička z limitované edice pro Android RoadShow 2014 a také spoustu samolepek či odznáčků. Máme pro vás i super polštářky s Androidí tematikou.

  IMG_1370

Máte problém se svým telefonem a nevíte si rady s jeho řešením? V poradně Svět Androida najdete ty nejlepší z nejlepších redaktorů, kteří se pokusí odpovědět na každou vaši otázku.

IMG_1438

Miss Android RoadShow – nenechávejte svou drahou polovičku doma

Pro slečny a paní je tu naše každoroční soutěž Miss Android RoadShow, ve které se hraje o hodnotné ceny. Tou hlavní je špičkový telefon HTC One M8. Soutěž probíhá až do poslední zastávky Android RoadShow, jež proběhne 15. listopadu v Praze.

IMG_1443

registrace roadshow

Jak se zapojit a vyhrát?

  • Přijďte na Android RoadShow 2014.
  • Nechte se vyfotit naším fotografem, čímž se automaticky zařazujete do soutěže.
  • Na webu podpořte svou favoritku.

miss android roadshow

Partnerem Miss Android RoadShow je společnost HTC.

Game Hall – hitech hračky a výhra od Nvidie

Již tradičním stánkem naší Android RoadShow je Game Hall. Tedy místo, kde se setkají všichni „pařani“ a hračičkové. Jak jsme zmínili výše, Game Hall jsme oproti jaru pořádně rozšířili a lépe propojili s Nvidií. Návštěvníci si tak mohli vyzkoušet dech beroucí virtuální realitu skrze brýle Oculus Rift.

IMG_1420

Na každé Roadshow rovněž probíhá soutěž v námi stanovené hře s cílem získat co nejvyšší skóre. Loni jsme hráli pařbu Dead Trigger 2, letos závodíme ve hře Asphalt 8. Na čem hrajeme? Herní zážitek umocní telefon HTC One M8, jenž nabízí parádní displej, dostatek výkonu a stereo ozvučení. A cena pro vítěze? Herní tablet od společnosti Nvidia.

IMG_1419

IMG_1356 Panorama

Partnerem Game Hallu je společnost Nvidia.

Relax Zone pro vás i vaše telefony

Jsme si vědomi, že program je pořádně nabitý, tudíž náročný, a proto jsme pro vás připravili Relax Zone. V klidu se usaďte do pohodlných křesel a odpočiňte si. Zatímco vy dobíjíte energii, váš telefon, unavený focením všech zajímavých vychytávek, můžete nechat v uzamykatelném nabíjecím stojanu a vrátit se, až bude plný šťávy.

SAMSUNG CSC

Stánky našich partnerů

Stánky našich skvělých partnerů patří k velkým lákadlům Android RoadShow, jaký se vám líbil nejvíce?

Acer

IMG_1367

Android Forum

IMG_1372

Belkin

IMG_1422

LG

IMG_1353

IMG_1296

Sony

IMG_1327

IMG_1466

Maxim a Chip

SAMSUNG CSC

Nvidia

IMG_1299

T-Mobile a Applikace

IMG_1468

UGO

IMG_1301

Kde se sejdeme příště?

Letošní úspěšný ročník zakončíme 15. listopadu na pražské Roadshow. Informace o lokalitě, konkrétním programu a dalších organizačních záležitostech doplníme během následujících 14 dní. Registrovat se můžete na oficiálních stránkách.

 

Android RoadShow Brno 2014

Android RoadShow Brno 2014

 

partneři podzim

Děkujeme vám a těšíme se na dalších akcích!

Matěj Machytka
O Autorovi - Matěj Machytka

Akční a věčně pozitivní člověk, studující svůj vysněný obor - marketingovou komunikaci a PR. Ujíždím na elektronické hudbě, zajímám se o DJing a jsem pravidelným… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (20)