Android RoadShow 2013: Google Glass a další vychytávky navštívily Plzeň

Android-RoadShow-Plzen-77

Závěrečná RoadShow je za námi – byla to jízda! V Plzni se návštěvníkům do ruky dostal klenot v podobě Google Glass, spousta mobilních přístrojů, soutěží, zábavy a díky obrovskému počtu fanoušků Androidu se zde mohl každý cítit jako doma. Jak poslední RoadShow vlastně probíhala?

10 věcí, díky kterým si přijde na své nejen fanoušek Androidu

  • jedinečný program přednášek, debaty a rozhovory s experty v oboru
  • Game Hall – hrací koutek pro ty pravé pařmeny
  • Hi-Tech koutek – nejmodernější hračky jen pro vás
  • ukážeme vám, jak spojit Android a zdravý životní styl
  • každý se může zúčastnit souboje fotoaparátů se svým přístrojem
  • setkání s internetovými celebritami
  • soutěže o hodnotné ceny
  • Miss Android RoadShow 2013
  • sladké občerstvení pro každého
  • jedinečná možnost zalétat si s Ar. Drone 2 a zahrát se Sphero

Android RoadShow 2013 promo video HD

Android RoadShow 2013 promo video HD

Místo konání

Po vzoru loňské RoadShow v Plzni jsem vybrali prostory hotelu AngeloU Prazdroje 6. Registrace byly tradičně spuštěny v 9:00.

Android-RoadShow-misto2

Android-RoadShow-misto1

Android-RoadShow-misto3

Spoustu cen pro návštěvníky

Jedinečná akce pořádaná naším portálem nenabídne pouze pohled na jedinečná zařízení, spoustu novinek a skvělou atmosféru, ale každému uživateli dá jedinečnou šanci vyhrát spoustu hodnotných cen. Dva návštěvnicí si odnesli rovnou telefon od našich sponzorů – HTC One Max a Samsung Galaxy S4 Zoom. Hodnotné ceny připravili také naši partneři Belkin a Samsung.

IMG_8312

VIP uživatelé jako v bavlnce – speciální soutěž a další výhody

O věrné čtenáře bylo jako vždy dobře postaráno – při ranních registracích se vyhnuli frontám a patřila jim také speciální soutěž o doživotní Prémium účet.

IMG_8309

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Být Prémium uživatel se rozhodně vyplatí! Chceš jím být? Pak se stačí zaregistrovat. Více informací o našich VIP účtech naleznete zde.

Co bylo k vidění?

Velká účast slibovala jedno – největší soustředění fanoušků mobilních přístrojů a zejména systému Android na jednom místě. Akci doprovázela skvělá atmosféra právě díky našim návštěvníkům a také možnosti vyzkoušet si spoustu novinek a zajímavých přístrojů. Hlavní program tvořila série přednášek, která přinesla spousta zajímavých a jedinečných informací. Na akci nechyběly ani Google Glass, které do Plzně přivezl Martin Pelant ze společnosti eMan. Naše redakce se pak starala o plynulý chod akce a zajistila další atrakce – Sphero, Miss AndroidRoadShow, Herní koutek atp.

Google Glass

Pokud jste nám jako návštěvnicí vyčítali „přepadové“ oznámení termínu týden po královéhradecké RoadShow, tak vězte, že v tom mají prsty právě Google Glass – byl to jediný možný termín. Na vyzkoušení se tvořily četné zástupy, což nás vůbec nepřekvapilo – tuto pecku si zkrátka chtěl vyzkoušet každý!

  Android-RoadShow-Plzen-Google-Glass2

Android-RoadShow-Plzen-Google-Glass3

Samsung – Note 3, Galaxy Gear a Galaxy Note 10.1 2014

Náš hlavní partner, Samsung, si jako vždy přivezl na RoadShow armádu svých přístrojů, kterými se snažil zaujmout každého zákazníka. A rozhodně bylo z čeho vybírat. Největší úspěch vzbudily bezesporu letošní novinky – chytré hodinky Galaxy Gear, supertelefon Galaxy Note 3 a nový tablet Galaxy Note 10.1 2014.

Android-RoadShow-Plzen-Samsung4

Android-RoadShow-Plzen-Samsung16

HTC

Po delší odmlce se ukázal také tchajvanský výrobce HTC a musíme říci, že v plné parádě! Ukázal zde totiž čerstvou novinku, obrovský model One Max.

Android-RoadShow-Plzen-HTC-7

Nechyběly samozřejmě ani další skvělé telefony – například HTC One v jiných barvách, či One mini, který patří mezi velmi oblíbené přístroje.

Android-RoadShow-Plzen-HTC-2

Přednášky a prezentace

Stánky naší redakce a partnerů patřily pauzám mezi jednotlivými přednáškami, které tak tvořily největší část programu RoadShow. Své slovo zde měl především manažer projektu, Petr Mišák, který vás celou akcí prováděl. Spoustu nových informací a tipů pak přinesli naši partneři či hosté. Na závěr jsme si pro vás připravili otevřenou diskuzi, kde mohl každý z návštěvníků vznést libovolný dotaz na přednášející a zástupce společností. Občas lítaly skutečně dotazy „na tělo“. :)

Která přednáška Vás zaujala nejvíce?

  • Samsung
  • Google Glass – technologie budoucnosti Martin Pelant – eMan
  • Výběr aplikací od českých vývojářů Petr Nálevka – Urbandroid
  • Otevřená diskuze – otázky na tělo povoleny – všichni výrobci a partneři akce
  • Závěr – vyhlášení soutěže, vyhlášení vítězů Svět Androida – Petr Mišák

Android-RoadShow-Plzen-prednasky-1

Nvidia Shield

Android a hry patří dnes neodmyslitelně k sobě – i to vycítila společnost Nvidia a představila herní konzoli s Androidem a Tegrou 4. Tento počin s názvem Nvidia Shield patří do arzenálu naší redakce a je tedy jasné, že jsme se o tento klenot museli podělit také s vámi. A hraní to bylo parádní!

Android-RoadShow-Plzen-Nvidia-Shield-1

Stánek Světa Androida – zběsilé koule Sphero

Že nejsou hračky pro dospělé? Nesmysl! To jsme vám dokázali u našeho stánku, kde si mohl každý vyzkoušet zařízení Sphero – robotické koule ovládané skrze mobilní telefon.

Android-RoadShow-Plzen-Sphero-1

Miss Android RoadShow 2013 – ta nejhezčí vyhrává

Ženského publika si velice vážíme, a proto jsme připravili speciální soutěž pro dámy – Miss Android RoadShow 2013. Každá dívka tak má možnost nechat se vyfotit a automaticky se tak zařadit do soutěže. A o co hrajeme? O ceny v hodnotě 12 000 Kč, 8 000 Kč a 5 000 Kč. A jaké? To se nechte překvapit, do ukončení hlasování ještě nějaký ten čas zbývá a nikdy nevíte, jaké přístroje ještě budou představeny a mohou na výherkyně čekat. :)

Blahutová-Dominia

Hlasovat můžete na adrese  www.AndroidRoadShow.cz/miss-android-roadshow.

Herní koutek ovládli skuteční hráči

Poslední kolo soutěže ve speciálně upravené verzi Dead Triggeru se odehrálo právě v Plzni a hráči zde měli poslední možnost změnit průběžné pořadí. I když se jeden ze soutěžících dostal skoro k metě 30 000 bodů, na celkového vítěze to nestačilo. Tím se stal Štěpán Verner, který nahrál v Pardubicích neuvěřitelné skóre 52 125 bodů! Výherce vyhlásíme v samostatném článku, jen co nám Nvidia prozradí, jaký přístroj si pro výherce nachystala. Gratulujeme.

Android-RoadShow-Plzen-Game-Hall1

Příslušenství Belkin

Zajímalo vás, do jakého pouzdra obléct svůj telefon? Jakou nabíječku do auta použít? Tyto a další otázky jste měli možnosti směřovat na našeho partnera, společnost Belkin, která obohatila naši akci a na konci odměnila také několik návštěvníků hodnotnými cenami.

Android-RoadShow-Plzen-Belkin-6

UGO

Slečny ze společnosti UGO se postaraly o sladké osvěžení v podobě ovocných nápojů.

Android-RoadShow-Plzen-Ugo

Oficiální stránky Android RoadShow 2013

Další informace a možnost registrace naleznete na oficiálním webu Android RoadShow 2013.

  road

Partneři

partneri-roadshow

Nezapomeňte dát vědět o naší akci také svým přátelům. Sdílejte odkaz na sociálních sítích a zmobilizujte ve svém okolí každého, kdo se zajímá o mobilní telefony. 

Máte nějaké fotky nebo zážitky z Android RoadShow 2013? Budeme rádi, když se o ně podělíte zde v komentářích i na sociálních sítích. Děkujeme, že nás podporujete! 

Další fotky – všechny fotografie naleznete zde:

Hlasujte pro nejlepší zařízení roku a vyhrajte jedno z nich! O čem je řeč? Android Roku 2013!

logo_tmava_cs_CZ

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (10)