TOPlist

Android RoadShow 2013: Google Glass a další vychytávky navštívily České Budějovice

google-glass (2)

České Budějovice zasáhla zelená vlna, která přinesla desítky nabušených přístrojů s Androidem, stovky fanoušků, zajímavé přednášky a soutěže o hodnotné ceny. O čem je řeč? O dalším pokračování série Android RoadShow, která se odehrála v tomto městě piva. Velkým lákadlem byly také Google Glass, které si mohl každý návštěvník vyzkoušet a osahat. Jak to v Českých Budějovicích vypadalo?

10 věcí, díky kterým si přijde na své nejen fanoušek Androidu

  • jedinečný program přednášek, debaty a rozhovory s experty v oboru
  • Game Hall – hrací koutek pro ty pravé pařmeny
  • Hi-Tech koutek – nejmodernější hračky jen pro vás
  • ukážeme vám, jak spojit Android a zdravý životní styl
  • každý se může zúčastnit souboje fotoaparátů se svým přístrojem
  • setkání s internetovými celebritami
  • soutěže o hodnotné ceny
  • Miss Android RoadShow 2013
  • sladké občerstvení pro každého
  • jedinečná možnost zalétat si s Ar. Drone 2 a zahrát se Sphero

Android RoadShow 2013 promo video HD

Android RoadShow 2013 promo video HD

 

registraceHome

Místo konání

České Budějovice byly středem dění také minulý rok a my jsme se opět přesunuli do kulturního centra ArTiga, které nám poskytlo pohodlné prostory pro naši akci. Na místě se objevil hojný zástup fanoušků a návštěvnost byla opravdu skvělá, což nás mile potěšilo. Skoro jsme se při pohledu na frontu při registracích báli, že se k nám tolik fanoušků nevejde.

prostory-a-prednasky (2)

Spoustu cen pro návštěvníky

Jako návštěvník RoadShow máte vstup zdarma, prohlédnete a vyzkoušíte si spoustu novinek, zažijete skvělou atmosféru, nasajete nové informace a navíc máte možnost vyhrát jednu z hodnotných cen. Tentokrát jsme soutěžili o hlavní cenu v podobě přístroje Samsung Galaxy S4 Zoom.

vyhlaseni (2)

VIP uživatelé jako v bavlnce – speciální soutěž a další výhody

Věrní čtenáři, kteří se dostavili na českobudějovickou RoadShow, měli spoustu výhod, které začínaly ihned po vstupu – nemuseli stát žádné fronty – a končily soutěží – jeden z VIP čtenářů vyhrál skvělou hrací kostku Dice+.

vyhlaseni (2)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Být Prémium uživatel se rozhodně vyplatí! Chceš jím být? Pak se stačí zaregistrovat. Více informací o našich VIP účtech naleznete zde.

Co bylo k vidění?

Těžko byste hledali více androidích přístrojů a fanoušků na jednom místě. Každá RoadShow slibuje skvělou atmosféru právě díky obrovskému počtu fanoušků mobilního systému Android a také spoustě přístrojů díky partnerům. Hlavní program tvořila série přednášek, kde se každý dozvěděl spoustu zajímavých a jedinečných informací. Díky našim partnerům jste si mohli jednotlivé přístroje vyzkoušet a zeptat se na vše, co vás zajímá. Naše redakce se pak starala o plynulý chod akce a zajistila další atrakce – Ar. Drone, Sphero, Miss AndroidRoadShow, Herní koutek atp. Obrovským lákadlem byly také Google Glass, které na RoadShow přivezl Martin Pelant ze společnosti eMan.

Google Glass

Veliké fronty u stánku s Google Glass napověděly, že byl o tento skvost obrovský zájem. Aby také ne, když to byla jedna z prvních šancí, jak si může běžný smrtelník tuto technologickou novinku vyzkoušet.

google-glass (2)

Samsung – Note 3, Galaxy Gear a Galaxy Note 10.1 2014

Neodmyslitelného partnera našich akcí představuje společnost Samsung, která nás doprovází od samého počátku a téměř vždy přiveze nějakou novinku, o kterou je obrovský zájem. Tentokrát to byl nový model Galaxy Note 3, chytré hodinky Galaxy Gear a tablet Galaxy Note 10.1 ve verzi 2014. Nechyběla ani speciální soutěž.

    samsung (6)

Přednášky a prezentace

Hlavní program tvoří přednášky, ve kterých vystoupí naši partneři a manažer projektu, Petr Mišák. V bohatém programu si každý přišel na své a dozvěděl se spoustu nových informací. Občas jsme zapojili také samotné návštěvníky, kteří měli možnost vyhrát unikátní trička v motivech Android RoadShow 2013. Na závěr jsme si pro vás připravili otevřenou diskuzi, kde mohl každý z návštěvníků vznést libovolný dotaz na přednášející a zástupce společností. Občas lítaly skutečně dotazy „na tělo“. :)

prostory-a-prednasky (4)

Která přednáška Vás zaujala nejvíce?

  • Samsung
  • Google Glass – technologie budoucnosti Martin Pelant – eMan
  • Rudý Android – jak a proč nakupovat telefony z Číny Jiří Opletal – LevneSmartphony.cz
  • Výběr aplikací od českých vývojářů Petr Nálevka – Urbandroid
  • Otevřená diskuze – otázky na tělo povoleny – Všichni výrobci a partneři akce
  • Závěr – vyhlášení soutěže, vyhlášení vítezů Svět Androida – Petr Mišák

Nvidia Shield

V redakci vlastníme tento klenot a nemohli jsme o něj připravit ani návštěvníky akce. Každý si tak mohl vyzkoušet, jak se hraje na nefalšované herní konzoli s Androidem od společnosti Nvidia, ve které tepe čip Tegra 4.

IMG_7514

Stánek Světa Androida – zběsilé koule Sphero a kvadrokoptéra Ar. Drone 2

I velcí si chtějí hrát. RoadShow v Českých Budějovicích toho byla důkazem, neboť zběsilá koule Sphero lítala po podlaze téměř celou show a vzdušný prostor stále střežila kvadrokoptéra Parrot Ar. Drone 2. Nic to ovšem nemění na tom, že i návštěvníci s věkem pod 15 let byli našimi hračkami okouzleni.

drone-a-sphero (1)

Čínské telefony a Levnesmartphony.cz

Jirka Opletal přivezl na RoadShow trochu exotiky – mobilní telefony, které se prodávají výhradně na čínském trhu. Jako vždy byla přednáška na toto téma velice zajímavá a Jirka musel odpovídat na spousty dotazů.

cinani (2)

Miss Android RoadShow 2013 – ta nejhezčí vyhrává

Ženského publika si velice vážíme, a proto jsme připravili speciální soutěž pro dámy – Miss Android RoadShow 2013. Každá dívka tak má možnost nechat se vyfotit a automaticky se tak zařadit do soutěže. A o co hrajeme? O ceny v hodnotě 12 000 Kč, 8 000 Kč a 5 000 Kč. A jaké? To se nechte překvapit, do ukončení hlasování ještě nějaký ten čas zbývá a nikdy nevíte, jaké přístroje ještě budou představeny a mohou na výherkyně čekat. :)

Blahutová-Dominia

Hlasovat můžeme již nyní na adrese  www.AndroidRoadShow.cz/miss-android-roadshow.

Herní koutek ovládli skuteční hráči

Speciální koutek a soutěž jsme připravili také pro hráče mobilních her. Každý si mohl vyzkoušet speciální verzi hry Dead Trigger od společnosti Madfinger Games. Ti nejlepší pak mají možnost vyhrát nabušený přístroj s Tegrou 4.

game-hall (3)

Online výsledky můžete sledovat zde.

Příslušenství Belkin

Pokud se někdo zajímá o příslušenství ke svému miláčkovi, mohl se inspirovat u stánku Belkinu, který nabízí téměř kompletní sortiment.

belkin (1)

Možnost zakoupit polštáře s androidí tématikou

Polštáře a ještě s Androidem či počítačovou tématikou? Zní to skvěle, že? Na naší akci jste měli možnost zakoupit tyto polštářky s nižší cenou, což spousta návštěvníků využila.

polstare

Cenolom a UGO

Na akci nechyběli ani naši dva partneři – Cenolom a UGO.

cenolom

Kde se sejdeme příště?

Dalším místem, kam naše redakce spolu s androidí armádou zavítá, je Hradec Králové, kde se uvidíme již 9. listopadu. Kapacita míst na sezení je u každé Android RoadShow omezena, proto neváhejte a registrujte se co nejdříve. Registrace je úplně zdarma.

reg

Oficiální stránky Android RoadShow 2013

Další informace a možnost registrace naleznete na oficiálním webu Android RoadShow 2013. Můžete zde sledovat novinky nebo třeba aktuální počet registrovaných účastníků, který již atakuje hranici 2700.

  road

Partneři

partneri-roadshow

Nezapomeňte dát vědět o naší akci také svým přátelům. Sdílejte odkaz na sociálních sítích a zmobilizujte ve svém okolí každého, kdo se zajímá o mobilní telefony. Zúčastníte se příští Android RoadShow 2013? Líbila se Vám ta budějovická?

Máte nějaké fotky nebo zážitky z Android RoadShow 2013? Budeme rádi, když se o ně podělíte zde v komentářích i na sociálních sítích. Děkujeme, že nás podporujete! 

Další fotky – všechny fotografie naleznete zde:

 

 

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (6)