Android Roadshow 2012 odstartovala i v České republice

mapa_Android_RoadShow_2012_Praha_1

android roadshow 2012, o které jsme vás nedávno informovali v tomto článku, odstartovala i v české republice. prestižní akce android roadshow 2012, tentokrát s podtitulem „dotkni se androida ve svém městě“, je jedinečnou příležitostí, kdy si android fanoušci a příznivci moderních technologií budou moci na vlastní kůži vyzkoušet ty nejžhavější novinky na poli mobilních zařízení. letos za vámi android roadshow 2012 přijede do pěti velkých měst v české republice a můžete se těšit nejenom na spoustu zábavy, ale také na zajímavé přednášky, soutěže a setkání se zajímavými osobnostmi a výrobci. na své si přijdou jak zkušení uživatelé chytrých telefonů, tak i běžní uživatelé, pro které jsme připravili spoustu soutěží a zábavy. nebojte se s sebou vzít mladšího brášku, kamarády, nebo rodiče. přijďte si i vy na android roadshow 2012 vyhrát svůj nový chytrý telefon nebo tablet. stačí se pouze zdarma zaregistrovat a přijít do svého města.

logo android roadshow 2012

co je to android roadshow?

  • setkání s android fanoušky
  • možnost osahat si nejžhavější android novinky
  • dozvědět se nové informace a poradit
  • setkat se s výrobci vašich oblíbených androidů
  • poznat redakci svetandroida.cz
  • zažít spoustu zábavy a vyhrát super ceny

kromě zajímavých přednášek jsme pro vás připravili i spoustu zábavy. zalétáte si s ar.dronem, zazávodíte s kuličkou sphero, zahrajete angry birds naživo a můžete se vyfotit s naším android maskotem. tak neváhejte a registrujte se, počet míst na sezení je omezen.

další podrobnosti se dozvíte na www.androidroadshow.cz

kdy a kde se uvidíme?

každá android roadshow se koná vždy předposlední víkend v měsíci. abyste si nemuseli brát ve škole nebo v práci volno, připravili jsme tuto super akci vždy na sobotu.
roadshow odstartujeme v praze 23.6. v kongresovém centru u hájků, pak se zajedeme podívat do dalších velkých měst v čechách i na moravě.
věděli jste o tom, že android roadshow 2012 se koná i na slovensku, a to pod záštitou portálu mojandroid.sk?

  • praha (23.6)
  • brno  (21.7)
  • české budějovice  (25.8)
  • ostrava  (22.9)
  • plzeň  (27.10)

android roadshow 2012 11

partneři akce

android roadshow 2012 s podtitulem dotkni se androida ve svém městě, podporují všichni významní výrobci android zařízení. nechybí zde ani významní partneři v podobě tištěných časopisů, radií a online webů. u všech těchto partnerů se budete s android roadshow 2012 setkávat po celý rok.

organizátor: www.svetandroida.cz
hlavní partneři: htc, samsung
partneři: asus, huawei, htc, samsungnvidia
mediální partneři: androidforum.cz, smartmania.cz, fajn rádio, chip, level, autohit

mapa android roadshow 2012 praha

Petr Mišák
O Autorovi - Petr Mišák

Jak Petr Mišák poprvé spatřil informaci o systému Android, ještě netušil, že se mu stane osudným. V současné době je stav natolik vážný, že přestává… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (32)