Pařba na víkend – tipy na Android hry 220: mutanti, motorky a zombies

xenowerk hlavni

Jaké Android hry si v dnešní Pařbě představíme? Jako první to budou motorky v novém díle SBK15. V následující hře Earn to Die 2 se budeme snažit dojet co nejdál, abychom unikli zombie apokalypse. Třetím tipem na víkend bude zdařilá plošinovka Sword of Xolan. V předposlední hře budete likvidovat mutanty v graficky oslnivém Xenowerk. Na závěr se pořádně proletíme ve hře Escape od studia KetchApp. To vše v dnešním díle seriálu Pařba na víkend – tipy na Android hry 220.

SBK15 Official Mobile Game

V Pařbě na víkend s číslem 206 jsme vám představili slušnou motorkářskou hru SBK14. Nyní zde máme nový díl SBK15, který oproti předchozímu dílu přináší nové tratě, závodníky, herní módy, vylepšený fyzikální engine a propracovanější grafické zpracování. Ovládání je silně přizpůsobitelné, a to díky 8 volitelným typům rozložení ovládacích prvků. Hru lze ovládat buďto gyroskopem, nebo virtuálními joysticky a tlačítky pro přidávání a ubírání plynu. SBK15 kromě klasických závodních módů a časovek také obsahuje tzv. „Mission Impossible“ mód, v němž s Tomem Cruisem závodíte proti tajným agentům.

SBK15 Official Mobile Game
SBK15 Official Mobile Game

Earn to Die 2

Earn to Die 2 brázdí obchod Google Play již nějakou dobu. Neukázat si takto jednoduchou, ale zároveň velmi zábavnou hru v Pařbě, by byl hřích. Hlavním úkolem hry je dojet na letiště, odkud máte odcestovat na odlehlý ostrov a zachránit se tak před zombie nákazou. S vaší károu, kterou budete pravidelně vylepšovat, budete cestovat mezi benzínovými stanicemi sloužícími jako záchytné body. Dojet k následující benzínce ovšem není tak jednoduché, jak se může na první pohled znát. Cesta je totiž posetá nejen nejrůznějšími překážkami v podobě padajících mostů a beden, ale také nemrtvými. V rámci vylepšování lze upgradovat váš motor, brnění, zbraně a několik dalších atribut.

Earn to Die 2
Earn to Die 2

Sword of Xolan

Sword of Xolan je akční plošinovka s retro grafikou a velmi zdařilým ovládáním. Ve hře budete ovládat mladého hrdinu Xolana, který bojuje za spravedlnost a snaží se dopadnout ďábelského čaroděje, který srovnal Xolanovu rodnou vesnici se zemí. Sword of Xolan nabídne 30 zábavných levelů, souboje s bossy, vylepšování schopností hlavního hrdiny a přizpůsobitelné ovládání. Ve hře se utkáte s protivníky jako jsou zombies, obři, létající příšery, pavouci apod. Sword of Xolan je jasný důkaz toho, že i graficky nenáročné hry dokáží pořádně zabavit.

Sword Of Xolan
Sword Of Xolan

Xenowerk

Studio Pixelbite, které vytvořilo takové herní pecky, jako například Space Marshals či Reckless Racing 3, vydalo další nadějný titul. Jedná se o střílečku Xenowerk, v níž bude vaším úkolem eliminovat veškerá hnízda nebezpečných mutantů, čímž máte zabránit jejich šíření. Hra nabízí velmi kvalitní grafické zpracování a lze ji s klidem zařadit mezi nejlépe vypadající Android hry vůbec. Vaši hlavní hrdinku budete ovládat dvěma joysticky pro pohyb a míření. Při prozkoumávání tajemných laboratoří se utkáte s agresivními mutanty, které je lepší si udržovat dál od těla. Nechybí ani bossové, vylepšování primárních a sekundárních zbraní a dokonce také speciální schopnosti. Tuto hru můžeme jednoznačně doporučit.

Xenowerk
Xenowerk

Escape

Escape je relativně nová hra známého studia KetchApp. To vydává graficky nenáročné a hlavně návykové herní tituly. Escape určitým způsobem vybočuje ze stereotypu her tohoto studia, neboť nabídne velmi sympatické audiovizuální zpracování. Ovládání zůstává jednoduché, jako u ostatních her KetchAppu. Ve hře budete jedním prstem ovládat raketu, která je poslední nadějí lidstva nacházejícího se na pokraji zkázy. S raketou budete prolétávat skrze překážky, přičemž musíte zachraňovat poslední přeživší (vaše loď je z bližší vzdálenosti dokáže teleportovat). Postupem hraní dolétáváte k záchytným bodům, od kterých při opětovném spuštění hry začínáte.

Escape
Escape

Odkazy na starší Pařby na víkend (Android hry)

Pařba na víkend – tipy na Android hry (video)

Pařba na víkend – tipy na Android hry 220

Pařba na víkend - tipy na Android hry 220

Jirka Pernica
O Autorovi - Jirka Pernica

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (19)