TOPlist

Android Device Manager dostává aktualizaci na verzi 1.2

android_device_manager_ico1

Situaci, kdy nevíte kde máte svůj mobilní telefon, si pravděpodobně vybaví každý z nás. Mnohdy se ale může stát, že telefon neztratíte, ale někdo vám ho ukradne. K tomuto účelu je vytvořeno mnoho aplikací, jako je například Cerberus. Svůj vlastní systém vyhledávání má ale i samotný Android – Android Device Manager.

Android Device Manager 1

Nyní Google tuto službu aktualizoval na verzi 1.2 a přinesl jednu velmi zajímavou novinku – Guest mode. Nově si při zapnutí aplikace budete moci vybrat nejen z účtů, které jsou v telefonu napevno, ale také budete moci zvolit Guest mode. Po zvolení se vám nabídne možnost zadat přihlašovací údaje Google účtu. Host tímto získá plný přístup ke správě svých zařízení na cizích telefonech. Po ukončení svojí činnosti bude mít samozřejmě možnost se opět odhlásit.

Pokud tedy ztratíte telefon v terénu, budete ho moci jednoduše lokalizovat právě pomocí nového módu například na kamarádově mobilním zařízení.

Google Find My Device
Google Find My Device

Využíváte Android Device Manager k lokalizaci telefonu?

Zdroj: Android Police

Zaregistrujte se na Android RoadShow do Ostravy! Nyní máte poslední šanci!

registraceHome
David Mysliveček
O Autorovi - David Mysliveček

David je již od mala fanouškem nových technologií. Začátky s telefony se nesly v duchu iPhone 3G. Po představení Galaxy S3 si však našel cestu… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (4)