TOPlist

Nejnovější Android aplikace z Google Play #104 – vzdálená kamera jako monitoring domácnosti a další

android aplikace 104

V dnešním díle si nejprve ukážeme, jak snadné dokáže být vytvoření inzerátu na Aukru, a to z mobilního telefonu v aplikaci StřelTo. Pak si ukážeme aplikaci Perch, která dokáže vzdáleně monitorovat dění ve vaší domácnosti. Třetím tipem je inteligentní přídavná lišta aplikací pro rychlý přístup – Launchify, a na závěr se připravíme na testové otázky pro získání zbrojního průkazu. To vše v dnešním díle Nejnovější Android aplikace z Google Play 104.

Střelto

Máte doma nějakou zbytečnou věc, kterou byste chtěli „střelit“ na Aukru? Nechce se vám absolvovat zdlouhavý proces přidávání aukce v PC verzi prohlížeče a raději byste aukci vystavili mobilním telefonem? Pak neváhejte vyzkoušet aplikaci StřelTo, díky které bude vystavení předmětu opravdovou hračičkou. Aplikace po spuštění a synchronizaci s vaším Aukro účtem nabídne všechny náležitosti aukce, jaké byste našli v klasické verzi Aukra. Při vystavování aukce můžete přímo z telefonu nahrávat fotografie, určit název, popis, zařadit předmět do kategorie, zvolit cenu a následně aukci zveřejnit. Celý proces tvorby vašeho inzerátu je velmi pohodlný a díky intuitivnímu ovládání aplikace také rychlý.

STŘELTO
STŘELTO

Perch

Vlastníte telefon či tablet, který slouží jako vaše náhradní zařízení? Pak jej můžete využít k monitorování vaší domácnosti, a to s využitím aplikace Perch. Po nainstalování aplikace je zapotřebí vytvořit účet, přes který se poté budete k vašemu zařízení vzdáleně připojovat. K vašemu telefonu či tabletu se lze připojit buďto z jiných Android zařízení nebo ze stolního počítače na stránkách getperch.com. Ve vaší domácnosti tedy stačí toto zařízení správně umístit a poté lze velmi snadno zjistit, kdo vám doma krade sušenky, zatímco jste v práci.

Perch - Simple Home Monitoring
Perch - Simple Home Monitoring

Launchify

Aplikace Launchify vytvoří ve vašem zařízení přídavnou lištu s aplikacemi, a to bez ohledu na to, v jaké části systému se zrovna nacházíte. Stačí pouze stáhnout vaši lištu a vybrat kýženou aplikaci. V případě, že zařízení probudíte a dostanete se na zamykací obrazovku, lišta aplikací pro rychlý přístup se zobrazuje namísto klasických notifikací. V nastavení aplikace Launchify si můžete vybrat, ke kterým z vašich aplikací vyžadujete rychlý přístup. Také lze navolit adresu práce a domova, na základě čeho vám poté Launchify začne doporučovat vhodné aplikace (dle vaší polohy). Launchify si můžete v Google Play stáhnout zdarma. Pokud ovšem máte zájem o více než 1 přídavný řádek aplikací, musíte zakoupit plnou verzi za 44 Kč.

Launchify- Quick App Shortcuts
Launchify- Quick App Shortcuts

Zbrojní průkaz

Zvažujete, že si pořídíte zbrojní průkaz? Máte už představu o tom, co vás bude u zkoušek čekat? Pokud ne, rozhodně neváhejte vyzkoušet aplikaci Zbrojní průkaz, která vás připraví na teoretický test odborné způsobilosti. Aplikace nabízí přehledný výpis testových otázek s vyznačenou správnou odpovědí. Nechybí ani test nanečisto, který vám podá jasný signál o tom, zda jste (či nejste) na zkoušku připraveni. Ve Zbrojním průkazu se rovněž dočtete veškeré legislativní normy, zákony, vyhlášky a nařízení, týkající se střelců v České republice.

Zbrojní průkaz ZbraneKvalitne
Zbrojní průkaz ZbraneKvalitne

Nejnovější Android aplikace z Google Play

Jirka Pernica
O Autorovi - Jirka Pernica

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (3)