TOPlist

Nejnovější Android aplikace z Google Play #150: WoW a chatování s Amity

nejnovejsi_aplikace_z_google_play

Pravidelný pondělní seriál na portálu Svět Androida vám opět přináší ty nejnovější a nejzajímavější novinky z Google Play. Tento týden se podíváme App-Types, ve kterém se dočkáte aplikací doporučených přímo na míru a zařazených do smysluplných kategorií. Pokud ještě pořád nemáte dost komunikativních aplikací a stále hledáte zajímavější a chytřejší prostředí pro rozhovory s přáteli, beta Android aplikace Amity vás rozhodně zaujme. Jestliže fandíte online multiplayer hrám – jmenovitě pak World of Warcraft, nová doplňující aplikace WoW Legion Companion vás nemůže minout. Na závěr se podíváme na neokoukaný koncept nové plochy bez námahy každý den se Setup A Day.

Na Android aplikace chytře s App-Types

Google Play je bezpochyby bezpečnější alternativou, jak získávat aplikace. Jeho kategorie a řazení však dávno nestačí potřebám uživatelů. Aplikace App-Types, která se v současnosti nachází v betě, si právě chytřejší objevování a kontextové doporučení správných aplikací vzala na paškál.

Obsah můžete jednoduše zkoumat podle různých kategorií – například software, který se vám bude hodit k Pokémon GO, aplikace nahrazující standardní přístroje v kanceláři nebo software podobný tomu, který je instalován v zařízení. Aplikace poté stahujete přímo v Google Play.

App-Types: apps sorted by type
App-Types: apps sorted by type

Interaktivní chat Amity

Další aplikací, která se rovněž nachází v režimu beta, je chatovací aplikace Amity. Vývojáři si kladou za cíl udělat klasické chatování více interaktivní a v aplikace naleznete spoustu možností, které nápad podporují. Svým kamarádům tak můžete odeslat High Five, vyžádat si fotografii, video nebo jejich lokaci. Součástí jsou i zábavné samolepky a uchovávání všech poslaných souborů – včetně shromaždiště různých odkazů. Pokud vás ostatní Android aplikace pro chatování nudí nebo hledáte něco odlišeného, po potvrzení vašeho telefonního čísla se můžete směle pustit do objevování této novinky.

Amity (beta)
Amity (beta)

WoW Legion Companion pro pravé hráče

Pokud jste aktivní hráči hry World of Warcraft: Legion, doprovodná Android aplikace vám v telefonu zkrátka nesmí chybět. Pro plnohodnotné použití aplikace je třeba mít aktivní účet a postavy na odpovídající úrovni. V samotné aplikaci můžete kontrolovat probíhající questy a podívat se na jejich odměny. Rovněž jsou vám zobrazeny dostupné mise, které z aplikace můžete rovnou započít a mnoho dalšího.

Design plochy bez námahy díky Setup A Day

Setup A Day je zajímavý koncept soustřeďující se na obměnu vzhledu vaší plochy bez námahy. Automaticky se může měnit třeba každý den či týden, přitom je vám pokaždé k dispozici zcela nový a designový setup vaší plochy. Sami si můžete vybrat, zda si necháte měnit třeba jen tapety nebo budete aplikaci věřit i s výměnou ikon či widgetů. Aplikace prozatím sbírá velmi kladní hodnocení a už nyní vývojáři zveřejnili seznam brzy očekávaných nových funkcí.

Setup A Day Beta
Setup A Day Beta

Další nejnovější úlovky, které by vám neměly uniknout

Johanna Kovaczicz
O Autorovi - Johanna Kovaczicz

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (0)