TOPlist

Nejnovější Android aplikace z Google Play #142: Fitness i Pokémon messenger

NEJNOVEJSI APLIKACE ANDROID

Další prázdninové pondělí si nás hýčká další nadílkou nových aplikací z Google Play. Tento týden můžete vyzkoušet vylepšený WhatsApp, ke kterému vám pomohou nástroje Tools for WhatsApp. Na pořadu dne máme také Pokémony, konkrétně rozšíření v podobě neoficiálního lokálního chatu Messenger for Pokémon Go. Ačkoli doba letních dovolených svědčí spíše plnému bříšku a nic nedělání, aplikace Fit(X) v povedeném designu vám ohlídá kalorie, makronutrienty i přísun tekutin. Jako poslední mrkneme na klienta pro Reddit Picturesaura, který se soustředí pouze na obrázkový obsah populární sociální sítě.

Vylepšete si WhatsApp s Tools for WhatsApp

Používáte chatovacího klienta WhatsApp, kterého zaštiťuje Facebook? Pak by vám mohly přijít vhod Tools for WhatsApp. Aplikace s nástroji určená pro rozšíření schopností WhatsAppu přidá spousta navíc – kromě heslového zabezpečení specifického chatu zvlášť dokáže posílat spoustu obrázků najednou, zabránění odchozích nebo příchozích hovorů či vypnutí notifikací.

Nabídka je opravdu pestrá a pokud se nezaleknete před nutnými oprávněními, Tools jsou zajímavým prostředím pro ulehčení používání rozšířeného WhatsAppu.

Tools for WhatsApp
Tools for WhatsApp

Lokální chat Messenger for Pokémon Go

V samostatné kategorii fenoménu Pokémon Go se věnujeme jak návodům, videím tak postřehům a novinkám. Jednou z funkcí, kterou v právě představené oficiální aplikaci v Google Play nenaleznete, je chat. Aplikace je sociálním počinem tohoto roku – a i když povaha hry přímo vybízí k reálným konverzacím, proč si nepomoct i Messengerem třetích stran.

Messenger pro Pokémon Go je postaven na vaší lokaci, kterou můžete sdělit a spojit se tak s nejbližšími hráči – a to bez toho, aniž byste museli Pokémony byť jen na chvíli opustit. Díky chatovacím oknu běžícím přes spuštěnou aplikaci si pohodlně zachatujete a seženete další hráče vašeho týmu k poražení Gymů ve vašem okolí.

EDIT: Aktualizace byla dnes bohužel stažena z Google Play, instalovat ji můžete ručně přes apk soubor.

Aplikace Fit(X) pohlídá vaše plážové tělo

Nová a designově vyšperkovaná aplikace Fitness Tracker – Fit(X) má v plánu ohlídat vaše prázdninové obžerství, přísun tekutin i cvičení. Kromě toho se podívá i na makronutrienty a nabídne další statistiky. Novinka je na první pohled zajímavá moderním designem a provedením.

Fitness Calculator - Fit(X)
Fitness Calculator - Fit(X)

Na Reddit obrázky jednoduše s Picturesaurem

Klientů pro prohlížení stránky Reddit naleznete v Google Play mnoho – a to včetně oficiálního. Málo z nich se však zaměřuje na pouhou obrázkovou verzi Redditu. Ačkoli jsou fóra a témata zajímavým zdrojem inspirace, obrázky si zaslouží svou vlastní kategorii i aplikaci. Jednoduše je můžete procházet v aplikaci Picturesaurus. K dispozici jsou vám GIFy i klasické obrázky, dostupné podle vyhledávaných témat.

Picturesaurus for Reddit
Picturesaurus for Reddit

Kterou aplikaci z dnešního výběru plánujete vyzkoušet?

Nové aplikace, které by vám neměly uniknout

Johanna Kovaczicz
O Autorovi - Johanna Kovaczicz

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (11)