TOPlist

Nejnovější Android aplikace z Google Play #127: Odemkněte počítač telefonem

Nejnovější aplikace z google play

Začátek nového týdne je vždy náročnou událostí – už s ranním vyzváněním budíku nám společnost dělají smartphony. Zpříjemněte pondělí i vašim Androidům některou ze zbrusu nových aplikací. S DroidID si pomocí čtečky otisků prstů v telefonu odemknete počítač a díky Horntell Me vytvoříte nové a skvěle vypadající notifikační centrum stisknutím tlačítka. Aplikace Daylio vám pomůže se sledováním vaší nálady – a to bez jakéhokoli psaní či složitých záznamů. Výběr ukončí Alternative App Picker, který si vezme na paškál otravné hlášky u nově otevíraných souborů.

Odemkněte počítač s DroidID díky čtečce otisků prstů

Proč nevyužít čtečku otisků prstů ve vašem zařízení k odemykání dalších přístrojů? Aplikace DroidID si půjčí váš skener otisků a díky spárovanému softwaru na počítači přístroj spolehlivě odemkne. Chytrá vychytávka DroidID je prozatím dostupná pouze pro MAC a samozřejmě telefony s Androidem – na operačním systému Windows 10 se usilovně pracuje a v provozu by měl být během několika týdnů.

Celý postup a podrobnou recenzi zajímavé aplikace DroidID pro vás připravujeme.

DroidID
DroidID

Vylepšené notifikační centrum s Horntell Me

Integrované notifikační centrum v Androidu sice není špatné, po vyzkoušení Horntell Me vám však bude připadat poněkud ploché. Horntell Me je náhrada stahovací notifikační lišty, která má rozhodně co nabídnout – přijatá upozornění změní k nepoznání a přidá další funkce navíc. Jedná se například o rychlé odpovídání na zprávy, připomenutí notifikace po několika minutách a pohodlné vypnutí oznámení u spamujících aplikací. K tomu vám přibude přehledný panel s rychlým nastavením, vše zabaleno ve výrazném červeno-bílém kabátu.

Horntell - Smart Notifications
Horntell - Smart Notifications

Aplikace Daylio zaznamená vaši náladu i bez psaní

Snažili jste se někdy vést denní záznamy nebo poznámky a pokaždé skončil pokus nezdarem? Nevzdávejte se a vyzkoušejte sledování nálady s Daylio. Aplikace každý den zaznamená vaši náladu a aktivity – a to bez jediného napsaného písmena. Stačí jednoduše klikat na emotikony a symboly. Během několika vteřin máte pro daný den hotovo! Výsledkem jsou zajímavé grafy vašeho rozpoložení, které mohou odhalit vaše nejšťastnější dny v týdnu či naopak ty nejhorší. Najdete mezi aktivitami tu, se kterou se pro vás pojí obzvlášť dobrá nálada?

Daylio Journal - Mood Tracker
Daylio Journal - Mood Tracker

Alternative App Picker si poradí s hláškami u otevíraných souborů

Při otevírání souborů se často setkáváme s otravnou tabulkou s výběrem aplikací, ve které chceme položku otevřít a dvěma tlačítky – otevřít soubor v dané aplikace pouze jednou nebo pokaždé? Většina z nás automaticky volí možnost bez závazků, co kdybychom v budoucnu potřebovali danou položku otevřít v jiné aplikaci? Alternative App Picker nutnost volby zcela odstraní a vyskakovací okénko bude nabízet pouze výběr aplikací.

První spuštění je však poněkud nepříjemné – daný typ souboru musíte nejprve sdílet do Alternative App Pickeru a až poté budou tlačítka u podobných souborů odstraněna. I tak se však jedná o zajímavý nápad s velkým potenciálem.

Alternative App Picker
Alternative App Picker

Stále svěží novinky z Google Play

Johanna Kovaczicz
O Autorovi - Johanna Kovaczicz

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (3)