Nejnovější Android aplikace z Google Play #118: Netradiční počítání kalorií a sdílení obrazovky živě

aplikace náhled

Pondělní rána nejsou v mrazu a v šeru zrovna příjemnou událostí – doufáme, že vás potěší nálož hned pěti nových aplikací, které čekaly na své objevení. S Movesum si zkontrolujete váš kalorický výdej názorně zobrazen pomocí potravin, díky aplikaci Semper zdokonalíte angličtinu a s nainstalovaným StopSwipin zabráníte babičce, aby se při prohlížení fotografií ve vašem telefonu omylem proklikala někam, kam nemá.

Movesum ukáže, kolik jste za den spálili jídla

Používáte Google Fit? Pak vám doplněk v podobě aplikace Movesum nesmí chybět! Nová aplikace sosá data nasbíraná v Google Fit a vizualizuje v příjemném minimalistickém prostředí, kolik kalorií jste spálili. Názorná vizualizace však probíhá poněkud netradičně – Movesum si bere na pomoc různé potraviny a jejich kalorickou hodnotu. Z nachozených kroků se následně dočtete, kolik jste spálili hamburgerů, kolik celeru nebo litrů vína. V jednoduché aplikace lze měnit cílový počet kroků a se zápalem sledovat pohybující se ukazatel s plnícím se parametrem.

Movesum — Steps by Lifesum
Movesum — Steps by Lifesum

[alert-success]Tip: Aplikace potřebuje ke svému chodu Google Fit![/alert-success]

Semper rozšíří znalost angličtiny (ne)násilnou formou

Následující aplikace potěší spíše obstojnější angličtináře – i tak si však myslíme, že rozhodně stojí za zmínku. Semper je unikátní aplikace na učení všech možných jazyků. Výběr je opravdu pestrý a učení probíhá rychlou a nenásilnou formou – tedy většinou. V aplikaci lze nastavit spouštění několik sekund trvajících úkolů při otevření jiných aplikací. Chcete se podívat na Facebook? Naučte se pár slovíček! Oceňujeme zejména možnost zdokonalit se v anglických idiomech či vtipném australském slangu.

Semper - Learn Vocabulary
Semper - Learn Vocabulary

Locksreen Defumblr si díky bublinám zamilujete

Roztomilý robot vám s radostí vysvětlí, jak bude váš nový zámek obrazovky fungovat – praktické widgety a nejpoužívanější aplikace vám chytrý locksreen se schopností se učit zobrazuje podle algoritmů sledujících vaši aktivitu. Vše potřebné bude zkrátka vždy po ruce, ať už v podobě interaktivních widgetů nebo dalších kruhových obrazců. Cílem zámku obrazovky je poněkud netradiční – chce, abyste locksreen už nikdy odemykat nemuseli.

Defumblr Smart Lock Screen
Defumblr Smart Lock Screen

[alert-success]Tip: Defumblr potřebuje trochu času, aby si osvojil vaše návyky – bohaté nastavení vzhledu vám však přechod na nový locksreen jistě ulehčí.[/alert-success]

ScreenMeet umožní sdílet obrazovku živě komukoli

Rádi byste jednoduché sdílení obrazovky s kýmkoli? Povedená aplikace ScreenMeet se sice nechystá konkurovat velikánům jako TeamViewer, přesto má však co nabídnout. Sdílet vaši obrazovku smartphonu v reálném čase můžete doslova s kýmkoli – stačí nasdílet živý přenos na sociální sítě či do zpráv a připojit se může opravdu kdokoli nehledě na operační systém. Pokud se chcete vyhnout slídilům, stačí v aplikaci nastavit heslo pro připojení.

ScreenMeet. Easy Phone Meeting
ScreenMeet. Easy Phone Meeting

Stop Swipin! zabrání kamarádům dostat se do galerie

Chcete kamarádům nebo příbuzným ukázat vyfocený obrázek v telefonu, ale máte obavu, že se buď záměrně nebo svou nešikovností proklikají do zapovězených míst? Aplikace Stop Swipin chce přesně takovým situacím předejít – stačí do rozhraní rychle vložit fotografie, o které se chcete podělit, a aplikace zařídí zbytek. Pokud i někdo vezme váš telefon do ruky a bude si obsah prohlížet, nedostane se nikam jinam – ani když nešikovná babička omylem zmáčkne navigační tlačítka.

Stop swipin!
Stop swipin!

Další nové aplikace z Google Play

Johanna Kovaczicz
O Autorovi - Johanna Kovaczicz

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (0)