TOPlist

Nejnovější Android aplikace z Google Play #112: Facebook jinak, live-stream a vánoční přání

android aplikace 112

Jako první si dnes představíme alternativního klienta aplikace Facebook, který má rozhodně co nabídnout. Druhým tipem na aplikaci je VYDA, s níž můžete se svým telefonem vstoupit do „živého vysílání“. O2PFkomat vám poté vytvoří ideální vánoční přání, a to rychle a jednoduše. Se závěrečnou aplikací Triller se pořádně pobavíte. Stačí vybrat oblíbenou skladbu a poté ji párkrát „přezpívat“, čímž vytvoříte profesionální hudební klip. To vše v dnešním díle seriálu Nejnovější Android aplikace v Google Play.

Folio for Facebook

Alternativních klientů pro sociální síť Facebook existuje velká spousta. Folio for Facebook se vrací ke kořenům „namodralé“ sociální sítě. Na screenshotech níže si můžete prohlédnout, že tento klient působí jako některá ze starých verzí Facebooku. V aplikaci lze navíc posílat a přijímat textové zprávy. K plnohodnotnému fungování tedy nepotřebujete žádnou další aplikaci (Facebook Messenger). Folio for Facebook se dále chlubí úsporou kapacity baterie díky manuálnímu nastavení synchronizace a výborným systémem notifikací. Základní verze této aplikace je k dispozici ke stažení zdarma. Pokud byste však chtěli využívat témata, budete muset aplikaci skrze mikrotransakci odemknout.

Folio
Folio

VYDA

Máme zde aplikaci, která v dnešním světě bezesporu najde uplatnění. Díky aplikaci VYDA si můžete vytvořit kanál, kde lze s využitím vašeho předního/zadního fotoaparátu provozovat živé vysílání. Této aplikaci si již povšimlo několik známých Youtuberů, kteří okamžitě získali velké množství odběratelů. Po spuštění a zobrazení jakéhosi streamu aktuálně vysílajících je ovšem také vidět, že natáčení videí (živé vysílání) láká spoustu lidí po celém světě. Během vysílání můžete vysílajícímu pokládat otázky, které se zobrazují všem připojeným na displeji. Diskutovat tak můžete nejen s vysílajícím, ale i ostatními uživateli této aplikace.

VYDA™ - Social Live Videos
VYDA™ - Social Live Videos

O2 PFkomat

Společnost O2 pro nás připravila aplikaci, skrze kterou můžeme velmi jednoduše vytvářet a sdílet vánoční přáníčka s vaší fotografií. Při vytváření vánočního přání lze buďto vybrat fotky z galerie, nebo je pořídit zadním či předním fotoaparátem. Po pořízení fotografie následně vybíráte z několika dostupných filtrů, které se po označení automaticky aplikují. Zbývají ještě 2 poslední kroky v podobě umístění textového pole s přáním a nálepky. Výsledné přání lze sdílet prakticky jakýmkoli komunikačním kanálem. O2 zároveň připravila soutěž, díky níž můžete vyhrát chytrý telefon. Na vašem Instagramu stačí sdílet vytvořené přání a přidat mu hashtag „PFkomat“ (#PFkomat). Každý týden vyhraje 1 ze zúčastněných.

049bf550e41682534bf7a4dffab69d16?s=128&d=retro&r=G
The app was not found in the store. :-(

Triller

Na závěr zde máme další aplikaci, která využije fotoaparát vašeho zařízení k tvorbě vtipných videí. Triller pracuje na bázi imitace známých hudebních hitů. Zpívání si tedy můžete nechat do sprchy, v případě aplikace Thriller se prověří především váš herecký talent. Na počátku si vyberete jednu z mnoha nabízených skladeb známých interpretů. U té potom ořežete část, kterou budete chtít imitovat. Skladba se poté spustí a vašim úkolem je pouze otevírat správně ústa. Vybranou část skladby „nazpíváte“ hned několikrát, aby poté aplikace vytvořila jakýsi klip složený z několika částí. Na každou z těchto částí lze aplikovat odlišný filtr. To nejlepší na konec – nemusíte spoléhat pouze na skladby, které vám aplikace nabídne, ale také si lze vybrat vlastní z vaší hudební knihovny.

Triller: Social Video Platform
Triller: Social Video Platform

Nejnovější Android aplikace z Google Play

Jirka Pernica
O Autorovi - Jirka Pernica

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (4)