Nejnovější Android aplikace z Google Play #103: auta, měření přímých kopů a další

android aplikace 103 hlavni

Máte rádi auta? Pak vás jistě potěší mobilní aplikace známého webu Auto.cz. S další aplikací od společnosti Adidas si zanalyzujete vaše přímé kopy. Třetí aplikace poslouží k vytváření vlastních ciferníků pro Android Wear a s poslední „appkou“ – Co Čech, to muzikant.cz, můžete nakupovat zboží z obchodu Muzikant.cz. To vše v dnešním díle seriálu Nejnovější Android aplikace z Google Play.

Auto.cz

Jeden z nejčtenějších webu o autech dorazil i na operační systém Android. Aplikace Auto.cz vám zprostředkuje veškerý obsah známého webu Auto.cz v mobilní podobě. Každý den tak můžete pohodlně brouzdat novinkami, testy, bazarem či plnohodnotnými diskuzemi ze světa aut. Nechybí rozsáhlé fotogalerie, videa a notifikace na nově přidané články. Aplikace je v základu zdarma, čímž získáte přístup k většině obsahu. Pokud byste ovšem chtěli navštěvovat rubriku bazar, budete muset zaplatit předplatné, a to buďto za 0,99 EUR za den, nebo 2,99 EUR za měsíc.

 

adidas Snapshot

Všichni fotbalisté by nyní měli zbystřit. Aplikace Snapshot, která pochází z dílen společnosti Adidas, dokáže zanalyzovat vaše kopy, konkrétně se jedná o jejich rychlost, úhel a vzdálenost. Základem aplikace je kamerový software, který za dobrých světelných podmínek rozpozná všechny zmiňované vlastnosti. Ještě před tím, než se vydáte analyzovat vaše kopy, budete poučeni o správném zacházení s aplikací. Ta vám poradí, jak se k míči správně postavit a kde umístit váš telefon/tablet (podle toho, jakou nohou budete kopat). Zaznamenaná videa se ukládají v galerii společně s dosaženými výsledky vašich kopů. Videa lze při prohlížení rovněž zpomalit. Také je můžete sdílet s vašimi přáteli na sociálních sítích.

0166e11ee08edd293f75ef018ad38e51?s=128&d=retro&r=G
The app was not found in the store. :-(

FaceDesigner

Vlastníte chytré hodinky Asus Zenwatch a chtěli byste si vytvořit vytvořit vlastní ciferník? Aplikace FaceDesigner vám to umožní, a to i přesto, že nemáte s vytvářením grafiky žádné zkušenosti. Samotné vytvoření podoby ciferníku probíhá ve třech základních krocích. Nejprve si vyberete podklad ciferníku, který lze vybrat z několika předvolených variant, nebo si vybrat obrázek z vlastní galerie. Následuje výběr stylu ručiček a výsledné uložení a import do vašich smartwatch. Během vytváření lze do ciferníku přidávat nejrůznější detaily, jako například widgety počasí, ikonky, textová pole apod. U všech těchto prvků si navíc můžete měnit barvy a jejich polohu.

FaceDesigner:watch face making
FaceDesigner:watch face making

Co Čech, to muzikant.cz

Máte blízko k hudbě? Jste muzikant? Pak neváhejte zkouknout tuto mobilní aplikaci, díky které můžete nakupovat veškeré zboží ze serveru muzikant.cz. Základem aplikace je rozdělení produktů do několika kategorií. Procházet tak můžete například sekci kytar, která se větví do dalších podsekcí, jako např. akustické kytary, elektrické kytary apod. Vaše vyfiltrované zboží lze seřadit buďto abecedně, nebo dle ceny (od nejlevnější/nejdražší položky). U každého produktu naleznete detailní informace. Při nákupu lze vybrat z několika možností dopravy a platby (včetně kartou). Za zmínku také stojí 200korunová sleva, již získáte při vaší první objednávce nad 2 000 Kč.

Co Čech, to muzikant.cz
Co Čech, to muzikant.cz

Nejnovější Android aplikace z Google Play

Jirka Pernica
O Autorovi - Jirka Pernica

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (2)