Nejnovější Android aplikace z Google Play #90 – bezplatné hotspoty, alternativní zamykací obrazovka a další

android aplikace 90

Jaké Android aplikace vás dnes čekají? Jako první to bude aplikace pro správu reklam sociální sítě Facebook. Dále vám představíme aplikaci Trring, která nahradí vaši zamykací obrazovku stylovým řešením. Třetím tipem na aplikaci je plánovač Doodle: Schledule Maker, díky němuž bude zorganizování schůzek hračkou a na závěr si představíme aplikaci WifiMapper nabízející obrovskou databázi Wi-Fi hotspotů. To vše v dnešním díle seriálu Nejnovější Android aplikace z Google Play #90.

Facebook Správce reklam

Moderní marketingové aktivity jsou realizovány skrze nejrůznější kanály. Jedním z hodně využívaných je sociální síť Facebook, kde lze reklamy cílit na základě podrobných demografických údajů. Facebook Správce reklam, jak již název předestřel, je mobilní správce vašich reklamních kampaní na Facebooku. Skrze aplikaci lze reklamy vytvářet, prohlížet si jejich výsledky (kolik lidí jste reklamou oslovili) a také je podrobněji upravovat. Lze například opravovat překlepy, měnit obrázky, upravovat okruh uživatelů, nastavit rozpočet, plán atd. Pokud jste často na cestách a nemáte zrovna přístup k vašemu PC, tato aplikace by se vám jistě mohla hodit.

Meta Ads Manager
Meta Ads Manager

Trring

Vzpomínáte si na staré pevné linky s rotačním vytáčením? Autor této aplikace si je zřejmě oblíbil natolik, že se jich i v dnešní době nechce vzdát, a proto takovéto řešení implementoval do své nové aplikace. Trring Free představuje náhradu za vaši současnou zamykací obrazovku. Uprostřed lockscreenu se objeví starší vytáčení, přičemž do každého políčka lze umístit libovolnou aplikaci. Tažením prstu po aplikaci do levé strany se pak aplikace spustí. Zakoupením plné verze této aplikace se vám zpřístupní další možnosti, jako například vytáčení vašich kontaktů (stále ze zamykací obrazovky), dále ovládání hudby a další.

Trring- Launcher on Lockscreen
Trring- Launcher on Lockscreen

Doodle: Schedule Maker

Potřebujete v rámci vaší společnosti či party přátel naplánovat schůzku? Pak neváhejte vyzkoušet Doodle: Schedule Maker. Díky této aplikaci můžete plánovat schůzky a jejich termíny následně sdílet s vašimi přáteli. V aplikaci lze vytvářet hlasování pro určení konkrétních časů schůzek. V přehledném rozhraní pak u vaší skupiny přesně vidíte, kdo a kdy se zúčastnit může, a naopak. Doodle: Schedule Maker také obsahuje chat pro ještě rychlejší komunikaci. Zjištění ideálního termínu naplánované schůzky tak pro vás bude hračkou.

Doodle - Easy Scheduling
Doodle - Easy Scheduling

WifiMapper

WifiMapper je nejpočetnější databáze Wi-Fi hotspotů po celém světě. Databáze obsahuje přes 650 milionů hotpostů. Chytré telefony bez připojení k internetu jsou jako ryba bez vody. Převážná většina funkcí našich mobilních zařízení vyžaduje připojení. V dnešní době již spousta uživatelů využívá mobilní internet. Co když ovšem jedete do zahraničí a nechce se vám za mobilní data příliš utrácet? Pak je tím nejlepším řešením vyhledat lokality, ve kterých naleznete stabilní Wi-Fi připojení. Přesně v tento moment nastupuje na scénu WifiMapper, který vám s hledáním bezplatných a třeba i nezaheslovaných hotspotů hravě pomůže.

WifiMapper - Free Wifi Map
WifiMapper - Free Wifi Map

Nejnovější Android aplikace z Google Play

Jirka Pernica
O Autorovi - Jirka Pernica

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (4)