Android a HTML 5 Hackathon již brzy v Praze

No Image-02

Jste fanoušci Google technologií, Androidu a mobilních aplikací obecně? Přijďte zahájit listopadový Google Developer Day o den dříve na Českou zemědělskou univerzitu. Celé pondělí 15.11. se tu totiž bude konat GUG Hackathon, jehož hlavním tématem je HTML 5 a Android.

gughackathon

Od devíti do devatenácti se v prostorách ČZU budou týmy pokoušet vytvořit nejlepší aplikaci na jediné téma a to ve dvou kategoriích – Android a HTML5. Na ty nejlepší pochopitelně čekají věcné ceny a případně i vstupenka na Google Developer Day, kde mohou svou aplikaci přijít prezentovat mezi účastníky GDD a několik vývojářů z Google. Ostatně celá řada lidí z Googlu se bude účastnit i Hackathonu. Konkrétně se můžete těšit na Reto Meiera (přednášel o Androidu již na minulém GDD, napsal knihu Professional Android 2 Application Development) či Michaela Mahemoffa, jehož specialitou je HTML 5. A pokud dáváte přednost Googlerkám, na Hackathonu budete mít možnost poznat Stephanie Liu – ta má na starosti celosvětové GTUGy (organizace podobné českému GUG).

Jediné, co potřebujete, je chuť a čas se dostavit. Soutěžit se bude v týmech o třech až čtyřech lidech – spárovat se ale budete moct až na místě, případně přes formulář, který zveřejníme v následujících dnech. Zároveň neplatí, že byste museli být v HTML5 a Androidu profíci. Hackathon je koncipován tak, aby se ho mohli účastnit i naprostí začátečníci. Jednak vás do děje uvedou samotní lidé z Googlu a pokud by ani to nestačilo, můžete dorazit na Android Nálevnu, kterou organizujeme příští pondělí (8.11.) na ČVUT FEL Karlovo náměstí v Praze.

gughackathon

Tak tedy 15.11. na České zemědělské univerzitě – přijďte si zasoutěžit, seznámit se s Googlery a především se pobavit! Více informací na oficiální stránce, našem twitter účtu, případně facebook stránce. Registrovat se můžete také pod článkem na GUG blogu.

Alena Varkočková
O Autorovi - Alena Varkočková

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (3)