Android 6.0 Marshmallow v podání Xiaomi je již za dveřmi

xiaomi marshmallow

Společnost Xiaomi sice patří mezi výrobce, kteří své modely aktualizují často a hodně, nikdy však nepatřila v rekordmany v uvádění nových verzí operačního systému Android. Namísto toho své síly vždy soustředila spíše na vylepšovaní své propracované nadstavby. S aktualizací na Android 6.0 by však mohl tento čínský drak značnou část své konkurence předstihnout.

Provozní manažer pro MIUI totiž potvrdil, že během následujícího týdne započne beta test Androidu 6.0 pro telefony Xiaomi Mi4 a Mi Note. Uzavřenou betu by však mělo velmi brzy následovat vypuštění nové verze operačního systému Android pro všechny majitele zmíněných telefonů. Pro řadu uživatelů chytrého telefonu Mi4 to může být již druhá dobrá zpráva za poslední dobu, Xiaomi Mi4 se totiž nedávno dočkalo ROM se systémem Windows 10.

xiaomi marshmallow

V současnosti toho o aktualizaci bohužel víc nevíme, lze však předpokládat, že vedle funkcí, které přidává nadstavba MIUI 7, se můžeme těšit přinejmenším na novinky obsažené v samotném Androidu 6.0 Marshmallow.

Těšíte se na aktualizaci vašeho Xiaomi na Android 6?

Zdroj: GizmoChina.com.

Vašek Švec
O Autorovi - Vašek Švec

Vaška prakticky od dětství zajímaly nové technologie, ať už se jednalo o telefony, počítače či třeba auta. V době, kdy většina jeho kapesného padla na… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (7)