TOPlist

Android 4.4 KitKat, jak bude vypadat? Další uniklé fotografie

Android-44-KitKat-ico

Je to již více než měsíc, co Google odhalil novou verzi mobilního operačního systému Android 4.4 KitKat. Jak plyne čas, tak se k nám stále více a více dostávají uniklé screenshoty z chystané verze Androidu. Nyní se na veřejnost dostaly fotografie, které ukazují několik dalších novinek. Pojďme se na ně ve zkratce podívat.

Android-KitKat-813x320

První uniklá série fotografií se týká aplikace Nastavení. V ní najdeme nově zmínku o následujících možnostech:

  • Payments – nabídka, díky které bychom se mohli dočkat implementace bezkontaktních plateb přímo do útrob systému Android.
  • Printing – funkce, která ve stávajících verzích velmi chybí. Je více než pravděpodobné, že se v nové verzi Androidu konečně dočkáme nativní podpory tiskáren.
  • Miracast – díky této funkci budete moci přenést obraz ze svého mobilního zařízení přímo do podporované televize.

V informacích o systému je zmíněno jméno sestavení Key Lime Pie, fotografie tedy mohou být již nějaký ten čas na světě, nebo Google stále nezměnil název na KitKat.

KitKat4

V základní výbavě aplikací se objevily dvě novinky. Jedná se o aplikaci Drive, díky které budete mít přístup ke stejnojmennému cloudovému úložišti, a Keep, který je nápomocen zejména při vytváření poznámek.

KitKat5

Změnám se nevyhnul ani Fotoaparát, který bude zobrazovat aplikovatelné filtry podobně jako Instagram. V aplikaci se také vyskytuje nové menu, které vám umožní výslednou fotografii uložit do formátu PDF, nebo rovnou nabídne seznam dostupných tiskáren. Menu také obsahuje možnosti jako jsou velikost papíru, barvy, orientace a počet kopií.

kitKat9

Nová verze systému Android by mohla být dostupná v průběhu tohoto měsíce.

Co říkáte na novinky? Zaujala vás možnost tisku a bezkontaktních plateb?

Zdroj: GSMArena

David Mysliveček
O Autorovi - David Mysliveček

David je již od mala fanouškem nových technologií. Začátky s telefony se nesly v duchu iPhone 3G. Po představení Galaxy S3 si však našel cestu… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (15)