Alza Android RoadShow 2015 Praha: Virtuální realita, Tesla, zajímavé přednášky a další

ARS2015 Praha

Alza Android Roadshow 2015, největší akce nejen pro fanoušky operačního systému Android u nás, má za sebou svou poslední zastávku. Ta proběhla 17. října v Praze a všichni její návštěvníci si zde mohli vyzkoušet nejen celou řadu novinek z řad mobilních telefonů s Androidem na palubě, mezi které patřily například smartphony OnePlus 2 či Xiaomi Redmi Note 2, ale také otestovat některé z přítomných Hi-Tech hraček. Naši partneři pak na akci kromě telefonů přivezli například také horké novinky v podobě chytrých hodinek Huawei Watch a Samsung Gear S2. Chybět pak pochopitelně nesměla ani celá řada zajímavých přednášek.

10 důvodů, proč Alza Android Roadshow 2015 navštívit:

  • unikátní program přednášek, debaty a rozhovory s experty v oboru
  • novinky, TOP zařízení a další vychytávky na jednom místě
  • Game Hall – hrací koutek pro ty pravé pařmeny
  • ukážeme vám, jak spojit Android a zdravý životní styl
  • soutěže o hodnotné ceny v každém městě
  • Miss Alza Android RoadShow 2015
  • poznáte redakci SvětAndroida
  • pobavíte se s fanoušky, kteří vám skutečně rozumí

Alza Android Roadshow 2015 ještě nikdy nebyla větší a lepší

Rozhodli jsme se, že si zasloužíte zažít více. A proto jsme letošní ročník „naboostovali“ o 200 %. Stejně jako v ostatních městech byla i akce v Praze velkolepá. Kdo zvládl projít všechny stánky, přednášky, vyzkoušet všechny „hračky“ a osahat si zařízení, ten byl v sedmém nebi a musel sám sebe hlídat, aby nepřeplnil svou mozkovou kapacitu.

Unikátní program přednášek, debaty a rozhovory s experty v oboru

Na akci Alza Android RoadShow 2015 si na své přišli úplně všichni návštěvníci a nezáleželo, jestli patřili mezi odborníky na slovo vzaté či začátečníky. Celý program zajímavých přednášek byl sestaven tak, aby pokryl co nejvíce zajímavých oblastí a z jednotlivých přednášek si mohli odnést všichni plno informací a poznatků. Co mají společného termokamery a mobilní svět? I to jste se mohli na pražské Alza Android RoadShow 2015 dozvědět! Zejména mobilní pařany pak mohla zaujmout například přednáška zástupců známého českého herního studia Madfinger Games, stojícího za úspěšnými tituly jako ShadowGun, Dead Trigger či nově Unkilled. Která z přednášek vás zaujala nejvíce? Neostýchejte se a dejte nám vědět do komentářů!

Přednášky na Alza Android RoadShow 2015 Ostrava

  • Samsung novinky, virtuální realita a smart spotřebiče – Samsung
  • Data v mobilu, ráj pro zloděje. Ukážeme, jak se bránit, Avast
  • Rudý Android: Jak vybírat smartphone z Číny – Lion Mobile
  • Termokamery v mobilním světě – očima jak ho neznáte – Workswell
  • Jak se rodí nejlepší Android hry u nás? Nakoukneme do zákulisí – Madfinger Games

Soutěže o telefony, příslušenství a další hodnotné ceny

Armáda telefonů, Hi-Tech gadgetů, hraček a jiných chytrých zařízení působila na nejednoho návštěvníka pražské Alza Android Roadshow 2015 jako splněný sen. Třešničkou na dortu pak byly soutěže, které gradovaly ke konci akce na závěrečném vyhlášení. Znovu gratulujeme šťastným výhercům, kteří si domů mohli odnést například nový telefon, bezdrátový reproduktor či  jiné stylové příslušenství. Další bonusové soutěže na návštěvníky pražské Alza Android Roadshow 2015 čekaly nejen na našich stáncích, ale také u našich partnerů.

 Game Hall plný hraček pro děti i dospělé

Hračky nejsou zdaleka jen pro děti. Přesvědčit se o tom mohli návštěvníci, kteří zavítali do našeho Gamehallu. Tam si mohli zahrát například na špičkových Nvidia Shield Tabltech či se vžít do role závodního pilota díky headsetu pro virtuální realitu Oculus Rift DK2 doplněném o závodní hru Project CARS a volant s pedály. K dispozici byly také hi-tech gadgety v podobě robotických koulí Sphero, válečku Ollie či dronu Parrot AR Drone 2.0. V Gamehallu si na své prostě přišli malí i velcí návštěvníci.

Smart Home – domácnost byla chytřejší, než si dokážete představit

Chytrý nemusí být pouze smartphone ve vaší kapse, ale klidně také například vchodové dveře, žárovka nebo zásuvka. O tom jste se v Praze mohli přesvědčit, pokud jste navštívili náš Smart Home. Zde návštěvníci Alza Android Roadshow 2015 nalezli například chytrý zámek Entr, kterým můžete vybavit prakticky libovolné dveře. Vyzkoušet jste si mohli také malý ale šikovný Chromecast pro vaši televizi či celou sérii chytrého příslušenství od společnosti Belkin – chytré kamery, zásuvky, žárovky a další. No kdo by takové vychytávky nechtěl i u sebe doma? Pokud navíc vašemu smartphonu docházela energie, mohli jste si jej ve Smart Home nechat nabít.

IMG_9059

Wereables a Smart Fit – chytrá elektronika a zdravý životní styl jdou k sobě

Jak k sobě jde sport a Android? Pro někoho možná až překvapivě dobře! Přesvědčit jste se mohli na stánku s názvem Smart Fit. Zde jste si mohli prohlédnout celý zástup chytrých krokoměrů, jakými byly například náramky Fitbit Flex, Samsung Gear Fit či Sony SmartBand, nechyběla zde ani chytrá váha Fitbit Aria, pomocí které můžete sledovat a zaznamenávat svou hmotnost. Pokud chcete mít na svém zápěstí více než „jen“ pokročilý krokoměr, byly zde pro vás také nejrůznější chytré hodinky jako například Samsung Gear S, Gear 2, Motorola Moto 360, Sony SmartWatch 2, Huawei TalkBand a další. Jako na předešlých zastávkách Alza Android RoadShow, ani zde nemohly chybět chytré brýle Google Glass, které se dlouhodobě řadí mezi největší taháky celé akce.

Stánek Svět Androida – profi drony, Xiaomi produkty, Lenovo, OnePlus 2 a další trháky

Záběr zajímavých produktů byl na Alza Android RoadShow 2015 tak široký, že si ne všechny našly vlastní stánek. Vše, co se jinam nevešlo, si své místo našlo na stánku Svět Androida. V Praze jste si tak mohli osahat například smartphony OnePlus 2, Xiaomi Redmi Note 2, Xiaomi Mi4c, Asus Zenfone 2 či hned několik zajímavých kousků od Lenova a Motoroly. Telefony však nebyly jediné produkty, které našly na stánku Svět Androida své útočiště. Prohlédnout jste si zde tak mohli například drona DJI Phantom 3 či chytré produkty Xiaomi v čele s televizí Mi TV 2. Kromě prohlídky nejrůznějších zařízení jste však mohli stánek Svět Androida využít pro své dotazy ohledně Androidu.

IMG_8984

Android Shop – androidí polštářky, trička, odznáčky a něco dobrého na zub

Stát se součástí velkolepé akce Alza Android RoadShow 2015 je rozhodně událost, na kterou můžete být pyšní! Proto jsme pro vás připravili stylová trička, odznáčky, nálepky nebo třeba polštářky. Komu z návalu novinek a zajímavostí vyprahlo nebo vyhládlo, mohl se u nás zároveň občerstvit. Vaše pohodlí je u nás zkrátka na prvním místě. :)

ARS Ostrava Shop

Miss Alza Android RoadShow 2015 – kdo vzal přítelkyni či manželku, nelitoval

Alza Android RoadShow rozhodně není akce určená výhradně mužským návštěvníkům a vítány jsou bezesporu i ženy, ty si na své přišly také v Praze. A že to myslíme i s něžnou částí návštěvníků Alza Android RoadShow dobře, připravili jsme speciálně pro ženy a dívky soutěž Miss Alza Android RoadShow 2015, ve které vy, naši čtenáři, určíte, které dívky si zaslouží titul nejkrásnějších návštěvnic. Tři vítězné účastnice soutěže se mohou těšit na hodnotné ceny od našich partnerů. :)

Časopis AndruMag a plyšový kamarád Andru

Ani v Praze pochopitelně nechyběl symbol celé akce – plyšový kamarád Andru. Jako bonus jsme pak pro vás připravili časopis AndruMag, který byl k dostání výhradně v rámci Alza Android RoadShow. Přečíst jste si v něm mohli celou řadu zajímavých článků, které se mnohdy neobjevily ani na našem webu. Netajíme se tím, že ani my sami v současné době nedokážeme rozhodnout, zda návštěvníci ještě tištěnou podobu textu ocení. Dejte nám proto vědět v komentářích – líbil se vám časopis AndruMag?

IMG_1992

 

Relax zone, nabíjení mobilních telefonů a VIP zóna

Zvládnout záplavu novinek, zajímavostí a nových vědomostí, které jste mohli na Alza Android RoadShow načerpat, jednoho dozajista zmůže. Pro všechny návštěvníky jsme tak připravili relaxační zónu, kde mohli v klidu načerpat další energii. Jako v bavlnce se u nás opět měli VIP uživatelé, pro které jsme připravili zónu s občerstvením zdarma.

IMG_9058

Hromada produktů k vyzkoušení díky našim partnerům

Díky hlavnímu partnerovi, společnosti Alza, jsme si pro vás připravili nepřeberné množství produktů, které si mnohdy ani nemůžete běžně vyzkoušet. Obrovské díky patří všem našim partnerům akce, kteří si pro vás přichystali své produkty, ale i soutěže o hodnotné ceny.

Tesla Model S – automobil budoucnosti již dnes

S operačním systémem Android si pomalu, ale jistě začínají rozumět také moderní automobily. Jedním z největších průkopníků nejen v tomto ohledu je pak bezesporu automobilka Tesla jejíž Model S představuje jedno z nejchytřejších aut současnosti. Prohlédnou si takovou „káru“ naživo byl opravdový zážitek.

Alza-Android-RoadShow-2105-Brno-Tesla-S-3-729x478

Samsung

Společnost Samsung na pražskou Alza Android RoadShow přivezla to nejlepší ze svého portfolia. Vyzkoušet jste si tak mohli například nejnovější telefony s logem tohoto výrobce v čele se Samsungem Galaxy S6 Edge+, nechyběly ani nejnovější chytré hodinky Gear S2. Vedle toho jste si mohli vyzkoušet také virtuální realitu v podání Samsungu prostřednictvím headsetu Gear VR.

Huawei

Ani Huawei své fanoušky rozhodně nezklamal a do Prahy přivezl například stylový smartphone Huawei P8 či žhavou novinku v podobě modelu Huawei Mate S. Huawei nepochybně udělal radost také všem, kteří již netrpělivě čekají na příchod hodinek Huawei Watch do našich obchodů, jelikož i ty si na Alza Android RoadShow v Praze mohli návštěvníci vyzkoušet.

IMG_9032

Acer

Acer si intenzivně buduje své jméno také v oblasti chytrých telefonů a tabletů a tak nemohl na Alza Android RoadShow chybět ani tento výrobce. Návštěvníci si na jeho stánku mohli osahat telefony jako například Acer Liquid Jade. Mezi největší lákadla Aceru pak dozajista patřil herní tablet Acer Predator 8.

IMG_9001

 

THL

Ryze čínské telefony se již zabydlely také v našich končinách, důkazem může být například značka THL a její oficiální česká distribuce. Smartphony s tímto logem na zádech se často pyšní dlouhou výdrží a to díky bateriím s kapacitou atakující 5000 mAh, čímž naprosto deklasují většinu své konkurence.

Android Fórum

Ani v Praze nesměli chybět zástupci největšího českého fóra věnovaného výhradně Androidu. Mohli jste se zde tak setkat nejen s lidmi, které jinak znáte pouze pod přezdívkou z fóra, ale také si vyzkoušet různé zajímavé „hračky“, jakými je Google Cardboard i jeho plastovou variantu původem z Číny.

IMG_9015

Belkin

Alza Android RoadShow není zdaleka jen o telefonech a tablech, ale také o příslušenství k nim. To spolu s řešením pro chytrou domácnost a pokročilým síťovým řešením Linksys pro Prahu zajistila společnost Belkin.

IMG_9003

Partneři Alza Android Roadshow 2015

Díky spolupráci s významnými partnery jsme dosáhli jedinečného programu, soutěží i novinek k osahání přímo na místě. Generálním partnerem naší akce se stává internetová jednička Alza, díky které jsme pro vás mohli připravit ten nejbohatší koktejl Hi-Tech technologií, které si navíc budete moci výhodně nakoupit díky účasti na naší akci. Obrovské díky patří také hlavním partnerům Belkin, Creative, Nvidia a Samsung. O další skvělou náplň akce Alza Android RoadShow 2015 se postarali i naši další partneři – Acer, Asus, GSmart,Huawei,Lenovo, Liftago, Mul-T-Lock, DreamCars. Mediálními partnery pro letošní rok se stalyApplikace,SmartMania.cz, AndroidFórum.cz, Hybrid.cz, Chip, Jízdomat, Nano Energies, Madfinger GamesaMojAndroid.sk.

alza android roadshow 2015 partneři
Vašek Švec
O Autorovi - Vašek Švec

Vaška prakticky od dětství zajímaly nové technologie, ať už se jednalo o telefony, počítače či třeba auta. V době, kdy většina jeho kapesného padla na… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (6)