Známe místo konání pražské Alza Android RoadShow 2015

android-roadshow-polstarky

Napětí a vzrušení příznivců mobilních technologií vzrůstá, den A, tedy start „peckové“ akce Alza Android RoadShow 2015 už je za rohem, neboť nás dělí už jen něco málo přes dva týdny. Akce určená pro profíky ve svém oboru, nadšence, ale i úplné nováčky, kteří chtějí proniknout do tajů moderních technologií, odstartuje již 16. 5. v Praze. A kde se letos sejdeme? Útočiště pro naši armádu moderních technologií hostí letos Olympik Tristar, který nabídne moderní prostory pro ještě lepší zážitek z celé akce.

roadshow-cover

Jak se dostanu na pražskou Alza Android RoadShow 2015?

Prostory celé akce se nacházejí na adrese U Sluncové 14, Praha 8, 186 76, snadný přístup zajišťuje zastávka Invalidovna pražského metra linky B, tramvaje i autobusu.

Alza Android RoadShow 2015 – hurikán technologií, novinek a zábavy

Kdo přijde na letošní akci Alza Android RoadShow 2015, rozhodně nebude litovat. Po vstupu do našeho pomyslného chrámu nejmodernějších technologií, novinek a zajímavostí udělá srdce nadšenců kotrmelec, spousta zábavy ale čeká také na běžné uživatele mobilních telefonů. Neváhejte vzít s sebou tedy klidně přítelkyni, kamaráda, tátu, babičku i dědečka. Pomyslně vás zahrneme obrovským množstvím zajímavostí, jedinečných informací, parádních přednášek, novinek v oblasti systému Android, ale i chytrých aut či chytré domácnosti. Můžete se navíc setkat s fanoušky systému Android či experty ve svém oboru, zahrajete si rovněž o skvělé a hodnotné ceny. Přijít na parádní akci, zažít skvělý den a ještě si domů odnést telefon? To se vám na Alza Android RoadShow 2015 může velmi snadno splnit.

SAMSUNG CSC

10 věcí, kterými vás Alza Android RoadShow 2015 dostane

  • unikátní program přednášek, debaty a rozhovory s experty v oboru
  • novinky, TOP zařízení a další vychytávky na jednom místě
  • Game Hall – hrací koutek pro ty pravé pařmeny
  • Hi-Tech koutek – nejmodernější hračky jen pro vás
  • ukážeme vám, jak spojit Android a zdravý životní styl
  • setkání s internetovými celebritami
  • soutěže o hodnotné ceny v každém městě
  • Miss Alza Android RoadShow 2015
  • poznáte redakci SvětAndroida
  • pobavíte se s fanoušky, kteří vám skutečně rozumí

Registrujte se již nyní a ušetřete

První město sice navštívíme „až“ za necelých 20 dní, akce Alza Android RoadShow 2015 ale odstartovala již nyní! Registrace jsou již totiž spuštěny a po vzoru minulých ročníků vás musíme upozornit, že místa se rychle plní, a proto s registrací neváhejte. Dřívějším nákupem vstupenky navíc ušetříte až polovinu ceny vstupenky. Více informací o Alza Android RoadShow 2015 se dočtete v úvodním článku.

registraceHome
Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (6)