TOPlist

Vylepšená funkce Always on Display dostupná i pro Galaxy S7 a S7 Edge

Always On

O zrušení výroby a prodeje Samsungu Galaxy Note7 jste už pravděpodobně slyšeli. Nebýt těch problémů, tak se jedná o hodně povedený telefon, který má zajímavé funkce. Jedna z nich byla i vylepšený Always on Display. Nyní se těchto funkcí dočkají i majitelé dalších Galaxy telefonů.

Aktualizace Always on Display pro Samsung Galaxy S7 a S7 Edge

Funkci Always on samozřejmě výše uvedené telefony mají už od výroby, nicméně nejsou příliš povedené, jak jsme uvedli i v naší recenzi. U Note7 pak funkce dostala několik vylepšení. Díky nové aktualizaci si novinek z Note7 můžou užít i majitelé starších telefonů Galaxy S7 a S7 Edge.

Nová verze, která je označena číslovkou 1.4.02, přináší několik možností, jako jsou nové náhledy pro kalendář, dva stávající motivy byly ale odstraněny. Dále to jsou nové digitální hodiny. K nim půjde přidat vlastní text a dokonce změnit barva a font písma. Poslední novinkou je možnost vidět přehrávané skladby na displeji.

Samsung prezentuje funkci Always-On Samsung prezentuje funkci Always-On

Hlavně by se ale měla snížit spotřeba, která u Galaxy S7 a Galaxy S7 Edge nebyla moc dobrá. Za každou hodinu používání by si funkce měla vzít méně než jedno procento baterie. Celková velikost aktualizace je pak 8 MB.

Používáte funkci Always on Display na svém telefonu?

zdroj: androidcommunity.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (10)