Alto’s Odyssey je pokračováním úspěšné hry. Už nebude v zimě

Alto’s Odyssey

Alto’s Adventure se velmi rychle stala jednou z nejoblíbenějších her minulého roku. Hra se snowboardem v hlavní roli se již brzy dočká pokračování, které dostalo název Alto’s Odyssey.

Alto’s Odyssey se přesune do teplých krajin

Předchůdce zaujal minimalistickým uměleckým stylem v zimní krajině. Podle úvodního obrázku to vypadá, že opustíme zimu a vydáme se do tepla, takže se pravděpodobně rozloučíme i se snowboardem. Na obrázku jdou vidět horkovzdušné balóny a budovy, které zapadají do fantasy světa. Další informace o hře zatím nemáme, podle názvu jde ale určit, že hratelnostně bude pravděpodobně stejná jako první Alto hra.

Alto’s Adventure – Trailer

Alto’s Adventure - Trailer

Vydání je plánováno na příští rok. Bude také záležet na tom, jak malé studio Snowman Seems dodělá další projekty. Jeden z těch ambicioznějších je hra Distant, která vychází na PC, konzole a časem snad i na Android. Grafickým stylem je pak opět velmi podobná Alto’s Adventure, hratelnostně už jde ale o něco jiného.

Hráli jste Alto’s Adventure? Těšíte se na pokračování?

Zdroj: androidauthority.com.

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (1)