TOPlist

ALCATEL ONETOUCH IDOL X+ přichází na český trh – „osmijádro“ a Dual SIM

IDOL-X-Color-Range

Společnost Alcatel již delší dobu není tou společností, kterou má spousta z nás zafixovanou z dob minulých – Alcatel nyní patří pod čínskou společnost TCL. Telefony této značky se ovšem u nás prodávají právě jako Alcately. Na český trh se nyní dostává nejlepší model tohoto výrobce – ALCATEL ONETOUCH IDOL X+. Co nabízí? V první řadě se novinka chlubí osmijádrovým procesorem MT6592 od MediaTeku, který je doplněn 2GB RAM pamětí. Displej si po předchozím modelu ALCATEL ONETOUCH IDOL X zachoval 5 palců a Full HD rozlišení, stejně tak fotoaparát zůstal na 13,1 MPx. Vnitřní paměť nabídne 32 GB, kapacita baterie vzrostla na 2500 mAh. Tvůrci se chlubí velmi sympatickým vzhledem a tenkou konstrukcí – s 8,1 mm je ALCATEL ONETOUCH IDOL X+ opravdu velmi tenký a krásný. Skvěle je na tom také váha 130 gramů.

aLCATEL ONETOUCH IDOL X+

ALCATEL ONETOUCH IDOL X+ prozatím běží na starším systému Android 4.2, ale „již“ na podzim by se měl tento přístroj dočkat aktualizace na systém Android KitKat. A na kolik vlastně ALCATEL ONETOUCH IDOL X+ přijde? Na českém trhu se tento přístroj prodává za doporučenou cenu 8 990 Kč.

 ALCATEL ONETOUCH IDOL X+ na českém trhu

zdroj: tisková zpráva

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (21)