TOPlist

Alcatel Idol 3 – výborná výbava, dvě velikosti a dobrá cena (první pohled)

Alcatel Idol 3

Včerejší tisková konference odhalila zbraň společnosti Alcatel pro letošní rok – model Alcatel Idol 3. Ten bude prodáván ve dvou verzích a nabízí zajímavou možnost převrátit telefon vzhůru nohama a používat jej, jako by se nic nestalo. O telefonu Alcatel Idol 3 jsme vás informovali v detailním článku. Nyní se pojďme podívat na první pohled této novinky, kterou jsme si mohli přímo v Barceloně osahat a vyzkoušet.

Alcatel Idol 3 – první pohled

Alcatel Idol 3 - první pohled

Jen připomeňme, že Alcatel Idol 3 existuje v menší variantě se 4,7″ HD displejem, která je poháněna Snapdragonem 400 a 1GB RAM pamětí. Sami tedy jistě cítíte, že se jedná spíše o levnější model a bude určen pro méně náročné uživatele. Na druhou stranu verze s 5,5″ Full HD displejem je vybavena 64bitovým osmijádrovým procesorem Qualcomm Snapdragon 615 a 2GB RAM pamětí, takže jej mohou používat i náročnější uživatelé. Oba telefony pak nabízejí 13MPx fotoaparát a LTE konektivitu, která by měla bez problémů fungovat i v našich končinách. Start prodeje je pak plánován na duben letošního roku, cena za menší model činí 5 500 Kč a verze s 5,5″ displejem přijde na 6 900 Kč.

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (6)