Aktualizaci na Android 5.0 dostává také Sony Xperia Z2

14_Xperia_Z2_Water

Před dvěma dny jsme vás informovali o tom, že se nového Androidu Lollipop dočkají díky aktualizaci majitelé přístrojů Sony Xperia Z3, rozesílání aktualizací již začalo v severních a pobaltských státech. Dnes potěšíme také majitele starší řady, tedy telefonů Sony Xperia Z2 – i v tomto případě začalo Sony uvolňovat aktualizaci v severních a pobaltských státech, ostatní majitelé by se ale měli dočkat brzy. Nový systém přichází ve verzi 5.0.2 s označením 23.1.A.0.690. A jaké budou novinky? Aktualizace na Android 5.0 by měla přinést nový a moderní vzhled založený na Material designu, minimalistické a jednoduché prostředí by ale mělo být zachováno. Vylepšeny budou také notifikace, zamykací obrazovka, přibude podpora více uživatelů a nezapomnělo se ani na možnost přesouvat aplikace na paměťovou kartu.

Sony Xperia Z2 aktualizaci Android 5.0

Na seznamu zbývají ještě uživatelé s přístroji řady Sony Xperia Z1 a Z, kteří by se mohli dočkat již koncem týdne či v příštím týdnu.

zdroj: xperiablog.net

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (25)