TOPlist

Aktualizace aplikace Allo nepřináší jen nové animované emodži

Aktualizace aplikace Allo

Google dnes vydal aktualizaci aplikace Allo, textového komunikátoru, představeného na loňském Google I/O. V první řadě se díky aktualizaci stává mnohem použitelnější pro ty, kteří tráví spoustu času v autě. Aktualizace aplikace Allo totiž přidává plnou podporu systému Android Auto.

Aktualizace aplikace Allo přináší podporu Android Auto. A pak i ty smajlíky

Až dosud, když jste přijali zprávu do aplikace Allo při používání Android Auto, oznámení jednoduše zmizelo z rozhraní. Nemohli jste na zprávu odpovědět, ani si ji pořádně přečíst. To se počínaje dneškem mění. Odpovídat můžete klidně svým hlasem a dokonce si ji můžete nechat přečíst nahlas, takže své oči vůbec nemusíte spouštět ze silnice.

aktualizace aplikace allo

A pak je tu ta novinka se smajlíky. Aktualizace aplikace Allo přinesla nové, animované emodži, které by měly vaše konverzace udělat zajímavějšími. Zároveň pak bylo opraveno několik chyb, aby byl zajištěn hladký chod aplikace.

Ani sám Google se nijak netají tím, že Allo není tak populární, jak čekali. Své na tom nese fakt, že konkurence je tu spousta a mnohem delší dobu. Nová aplikace to tedy logicky musí mít těžké a musí jít na své uživatele trochu jinak. Své uživatele si tak chce Google nabrat i díky oznámení verze aplikace pro PC. O tom jsme vás ale již informovali na konci února. Budeme tedy aplikaci Allo držet palce.

Zdroj: androidauthority.com.

Daniel Macho
O Autorovi - Daniel Macho

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (6)