85″ televize s Ultra HD rozlišením? Jedině na RoadShow v Praze!

462x347_3d

Již zítra to vypukne! A my pro vás máme ještě jedno překvapení. Kromě androidích přístrojů si Samsung přiveze ještě jeden klenot – obří 85″ televizi s Ultra HD rozlišením. Tento klenot nabídne díky své velikosti, obrovskému rozlišení a spoustě funkcí jedinečnou podívanou, která se nenabízí každý den. Dnešní androidí přístroje disponují už i vyšším rozlišením než Full HD (například Google Nexus 10), Ultra HD je ovšem o pěkný kus dál (3840 x 2160 obrazových bodů). Přehrávání v reálném čase by dalo většině androidích přístrojů zabrat – zvládne to ten váš?

RoadShow v Praze startuje již zítra (15. 6.)! Neváhejte a registrujte se.

462x347_spectacular_hd

Obří televize Samsung 85″ Class UHD S9 Series Smart TV stojí jako nový lepší automobil, a tak se většině z nás nepoštěstí, že bychom ji využívali ke sledování filmů ze svého gauče. Již zítra ovšem budete mít jedinečnou možnost si živě představit, jak by to vypadalo.

Kromě skvělého obrazu nabízí ještě spousty nadstandardních funkcí a obsahuje v sobě dokonce 4jádrový procesor. Nechybí ani ovládání hlasem či gesty, zabudované Wi-Fi připojení, internetový prohlížeč, kamera nebo možnost přehrávání 3D filmů.

462x347_smart_evo

Akce plná nabušených přístrojů, androidích fanoušků a specialistů ve svém oboru. To je Android RoadShow. Již zítra nás čeká návštěva Prahy a je se opravdu na co těšit. Již známe program celé akce!

Jak to na první RoadShow vypadalo? Rozepsali jsme se o tom v samostatném článku Android novinky a soutěže zatřásly Brnem – Android RoadShow Brno 2013 (shrnutí).

Neváhejte se registrovat a navštivte pražskou RoadShow! Vstupné je zdarma.

reg

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (11)