5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů #122: Xiaomi Roidmi 3S, bezdrátový ovladač a další

xiaomi roidmi 3s-tipy z ciny

Po týdnu se vracíme s 122. dílem oblíbeného seriálu 5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů. Dnes pro vás máme Xiaomi Roidmi 3S, bezdrátový ovladač, měření kadence a další.

1) Nabíječka a handsfree v jednom

Zdaleka ne každý automobil je vybaven bezdrátovou konektivitou Bluetooth, aby bylo možné telefonovat skrze audiosystém vozu. Řešením jsou ale různé handsfree sady. Dnešní první tip představuje nabíječku do auta s 2,4A výstupem a zabudovaným sluchátkem pro handsfree. To lze použít v případě potřeby a nosit jej na uchu ve voze i mimo něj. Zasazením do nabíječky dojde k doplnění energie.

Nabíječka a handsfree v jednom – vlastnosti

  • nabíječka do auta s 2,4A USB výstupem,
  • handsfree s Bluetooth 4.1 konektivitou,
  • výdrž baterie: 4 hodiny hovoru.
handsfree a nabijecka-tipy z ciny

Cena: 325 Kč (GearBest)

– zaslal Zbyněk Trnka (celkově 13 tipů)

2) Xiaomi Roidmi 3S

Rovněž druhý tip se bude hodit řidičům, kteří mají vozidlo bez Bluetooth konektivity. Xiaomi Roidmi 3S představuje v první řadě nabíječku s výstupem až 3,4 A, v druhé řadě pak FM transmitter, díky kterému lze propojit mobilní telefon a FM rádio automobilu. Mobilní telefon se přes Bluetooth připojí k zařízení Xiaomi Roidmi 3S, které následně vysílá na vybrané FM frekvenci. A na tu stačí naladit vaše rádio.

Xiaomi Roidmi 3S – vlastnosti

  • 2 USB výstupy (až 3,4 A),
  • FM transmitter,
  • FM frekvence: 87,5 – 108 MHz.
xiaomi roidmi 3s-tipy z ciny

Cena: 287 Kč (GearBest)

3) Ovladač s podsvícenou klávesnicí

Používáte Android PC a hodil by se vám dálkový ovladač, který zvládne nejen pohyb v prostředí systému, ale i pohodlné zadávání textu? Řešením je tento bezdrátový ovladač, který toho nabídne opravdu hodně – plnohodnotnou QWERTY klávesnici, touchpad, F klávesy, směrová tlačítka a hlavně pak podsvícení. Díky tomu lze ovladač pohodlně používat, ať už jste kdekoliv.

bezdratovy ovladac-cinske zbozi

Cena: 243 Kč (GearBest)

4) Kabel pro Android i iPhone

Není vůbec výjimkou, že se v jedné domácnosti objeví mobilní zařízení od Applu spolu s dalším, které disponuje MicroUSB konektorem. Pokud takovou kombinaci doma máte, může se vám hodit tento nabíjecí kabel. Díky konektorům MicroUSB a Lightning je možné nabíjet zařízení od Applu spolu s dalším přes MicroUSB. Lze tak využít stejnou nabíječku, ze které se klidně mohou nabíjet obě zařízení naráz.

Kabel pro Android i iPhone – vlastnosti

  • konektor MicroUSB a Lightning,
  • délka 80 cm.
nabijeci kabel-nakupovani v cine

Cena: 66 Kč (Aliexpress)

5) Bluetooth měření kadence

Kolo slouží jako oblíbený prostředek nejen pro dopravu do práce, ale i ke sportování. Mobilní telefon vám díky GPS může prozradit, jak rychle jste danou trasu zvládli a jaké bylo například převýšení. Sám o sobě vám ale nedokáže prozradit, s jakou kadencí šlapete. To vám ovšem umožní náš poslední dnešní tip. Stačí jej připevnit na konstrukci kola a připojit se přes Bluetooth s telefonem. Podporována je i známá aplikace Runtastic.

Bluetooth měření kadence – vlastnosti

  • Bluetooth 4.0 konektivita,
  • aplikace do mobilního telefonu,
  • článek CR2032,
  • výdrž až 500 hodin jízdy.
mereni kadence-zbozi v cine

Cena: 419 Kč (GearBest)

– zaslal Zbyněk Trnka (celkově 13 tipů)

Soutěž: Pošli nám svůj tip na čínské zboží a vyhraj zajímavé ceny!

Tento článek vznikl jako pokračování návodu Jak nakupovat z Číny. Zajímavých zboží v čínských obchodech jsou desítky až stovky, proto bychom chtěli ve stejném duchu pokračovat i nadále. Jelikož je o tento seriál velký zájem, rozhodli jsme se odměnit čtenáře, kteří pomohou s jeho tvorbou. Každý, kdo pošle šikovný tip, který použijeme v našem seriálu, se zařadí do soutěže. Vyhrají pak tři čtenáři, kteří zaslali nejvíce tipů, které použijeme v některých z nadcházejících dílů.

O co budeme hrát?

xiaomi nabijecka-tipy z ciny


K odeslání svých tipů do dalšího dílu využijte soutěžní formulář.
[gravityform id=“43″ title=“true“ description=“true“]

5 tipů na zajímavé zboží – pravidla soutěže

  1. Soutěž pořádá server www.svetandroida.cz.
  2. Soutěže se mohou zúčastnit všichni občané České republiky a Slovenska.
  3. Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, kteří vyplní kontaktní údaje (jméno a příjmení, e-mail, odkaz na zboží) a potvrdí souhlas s pravidly soutěže.
  4. Každý 10. díl budou vybráni 3 výherci (ti, kteří zašlou nejvíce tipů, které se objeví v našich článcích), které budeme kontaktovat na uvedeném e-mailu za účelem získání adresy pro zaslání výhry.
  5. Další vyhlášení proběhne po 126. díle seriálu v samostatném článku.
  6. Každá osoba se může soutěže zúčastnit vícekrát, ovšem vždy s odkazem na jiné zboží. Duplicitní a podvodné záznamy budou ze soutěže vyřazeny, stejně tak účty založené pouze za účelem soutěže.
  7. Ze zákona se na výhry nevztahuje záruka.
  8. Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo změnit pravidla, termín konání soutěže a ceny. Za výhry nelze obdržet finanční náhradu a nelze je vymáhat právní cestou.
  9. V případě, že výherce na informační e-mail o získání výhry neodpoví do 72 hodin od odeslání, bude automaticky vybrán výherce jiný a původnímu výherci nárok na výhru zaniká.

Předchozí díly seriálu 5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů

Který z našich tipů vás zaujal nejvíce?

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (10)