TOPlist

5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů #102: Mininabíječka na AA články, FM transmitter a další

tipy-z-ciny

Přichází další týden a s ním i nový díl seriálu 5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů. Ve 102. díle na vás čeká například mininabíječka na tužkové články, nabíječka a FM transmitter v jednom či vybavený batoh pro geeky.

1) Bezdrátová nabíječka a stojánek

Patříte mezi ty, kteří disponují telefonem s podporou bezdrátového nabíjení (zpravidla řada S od Samsungu)? Mohl by se vám hodit náš dnešní první tip – bezdrátová nabíječka a stojánek v jednom. Díky tomu budete moci nabíjet telefon a zároveň jej mít pořád na očích a po ruce.

Vlastnosti – bezdrátová nabíječka:

  • standard Qi,
  • výstup: 10,8 W,
  • integrovaný ventilátor pro chlazení.
5 tipu na zbozi z cinskych obchodu – qi stojanek

Cena: 418 Kč (eBay)

– zaslal Zbyněk Trnka (celkově 14 tipů)

2) Magnetický stojánek a bezdrátová nabíječka do auta

Podobné zařízení představuje i náš druhý tip, tentokrát však při použití do auta. Spojuje oblíbený magnetický držák a zároveň bezdrátovou nabíječku. Díky tomu stačí telefon prostě jen přiložit k držáku, který se postará o jeho polohu i doplnění energie. Uživatel se o žádné kabely vůbec nemusí starat.

Vlastnosti – mininabíječka:

  • standard Qi,
  • výstupní proud: 1000 mA.
  • magnetický stojánek.
5 tipu na zbozi z cinskych obchodu – qi do auta

Cena: 430 Kč (GearBest)

– zaslal Zbyněk Trnka (celkově 14 tipů)

3) Mininabíječka na tužkové články

Výdrž dnešních smartphonů dnes končí zpravidla u jednoho či dvou dní a často se může stát, že energie dojde v nevhodnou dobu. Řešením jsou samozřejmě powerbanky, které však kvůli své velikosti a hmotnosti nemusí být snadno přenosné. Řešením ale může být mininabíječka, která je tvořena pouze sadou kontaktů. Jako palivo jsou zde použity tradiční AA či AAA články, které mohou doplnit alespoň nutnou část energie „pro přežití“.

Vlastnosti – mininabíječka:

  • konektor MicroUSB,
  • výstupní proud: 1000-1500 mA.
5 tipu na zbozi z cinskych obchodu – mininabijecka

Cena: 185 Kč (Aliexpress)

– zaslal Karel Zýbal (celkově 1 tip)

4) Nabíječka a FM transmitter v jednom

I náš čtvrtý tip se týká automobilů. Představuje totiž nabíječku do auta, která je zároveň i FM transmitterem. Dokáže tedy vysílat na FM frekvenci, na kterou lze následně naladit běžné rádio automobilu a pouštět hudbu z různých zdrojů. Toto zařízení lze použít jako Bluetooth handsfree, připojit Flash Disk či třeba přehrávat hudbu na paměťové kartě.

Vlastnosti – nabíječka a FM transmitter v jednom:

  • výstupní proud pro nabíjení: 2,5 A,
  • FM transmitter,
  • USB vstup, slot pro paměťovou kartu MicroSD,
  • podpora Bluetooth handsfree.
5 tipu na zbozi z cinskych obchodu – nabijeck fm

Cena: 298 Kč (GearBest)

– zaslal Zbyněk Trnka (celkově 14 tipů)

5) Vybavený batoh nejen pro Geeky

U posledního tipu jsme váhali, zda jej do našeho seriálu zařadit. Je ovšem pravdou, že i batoh může posloužit uživatelům mobilních telefonů velmi dobře – lze v něm nosit vše potřebné včetně příslušenství, powerbanky atp. Tento batoh je velmi dobře vybavený, nabídne objem až 35 litrů a nechybí otvor pro sluchátka či polstrování pro notebook/tablet. Potěší velká spousta úložného prostoru či voděodolné provedení.

5 tipu na zbozi z cinskych obchodu – batoh

Cena: 856 Kč (Aliexpress)

– zaslal Daniel Palička (celkově 1 tip)

Soutěž: Pošli nám svůj tip na čínské zboží a vyhraj zajímavé ceny!

Tento článek vznikl jako pokračování návodu Jak nakupovat z Číny. Zajímavých zboží v čínských obchodech jsou desítky až stovky, proto bychom chtěli ve stejném duchu pokračovat i nadále. Jelikož je o tento seriál velký zájem, rozhodli jsme se odměnit čtenáře, kteří pomohou s jeho tvorbou. Každý, kdo pošle šikovný tip, který použijeme v našem seriálu, se zařadí do soutěže. Vyhrají pak tři čtenáři, kteří zaslali nejvíce tipů, které použijeme v některých z nadcházejících dílů.

O co budeme hrát?

cestovni-pouzdro


K odeslání svých tipů do dalšího dílu využijte soutěžní formulář.
[gravityform id=“43″ title=“true“ description=“true“]

5 tipů na zajímavé zboží – pravidla soutěže

  1. Soutěž pořádá server www.svetandroida.cz.
  2. Soutěže se mohou zúčastnit všichni občané České republiky a Slovenska.
  3. Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, kteří vyplní kontaktní údaje (jméno a příjmení, e-mail, odkaz na zboží) a potvrdí souhlas s pravidly soutěže.
  4. Každý 10. díl budou vybráni 3 výherci (ti, kteří zašlou nejvíce tipů, které se objeví v našich článcích), které budeme kontaktovat na uvedeném e-mailu za účelem získání adresy pro zaslání výhry.
  5. Další vyhlášení proběhne po 106. díle seriálu v samostatném článku.
  6. Každá osoba se může soutěže zúčastnit vícekrát, ovšem vždy s odkazem na jiné zboží. Duplicitní a podvodné záznamy budou ze soutěže vyřazeny, stejně tak účty založené pouze za účelem soutěže.
  7. Ze zákona se na výhry nevztahuje záruka.
  8. Pořadatel soutěže si vyhrazuje právo změnit pravidla, termín konání soutěže a ceny. Za výhry nelze obdržet finanční náhradu a nelze je vymáhat právní cestou.
  9. V případě, že výherce na informační e-mail o získání výhry neodpoví do 72 hodin od odeslání, bude automaticky vybrán výherce jiný a původnímu výherci nárok na výhru zaniká.

Předchozí díly seriálu 5 tipů na zajímavé zboží z čínských obchodů

Který z našich tipů vás zaujal nejvíce?

Jan Dolejš
O Autorovi - Jan Dolejš

Uchvácen mobilními technologiemi a veškerým dějstvím v oblasti IT. Google Android se stal mojí srdcovou záležitostí a nehodlám se jej jen tak vzdát. S oblibou… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (10)