Switch a další hry od Playbox zdarma!

switch_screen

Playbox je vývojářská firma stojící za titulem Bang Bang Racing, což je závodní hra s auty. V blízké době budou ke stažení na Android Marketu další jejich tři hry, kde všechny budou zdarma. První z nich, Switch, si již můžete stáhnout, na další dvě je potřeba ještě čekat.

Switch je závodní futuristická hra a vaším úkolem je ujet po dráze co nejdál a přitom se vyhýbat překážkám. Velice jednoduché, ale zábavné s pěkným grafickým kabátkem. Hra funguje i na tabletech, na kterých je to opravdu pěkná podívaná.

switch_screen

hi 256 0 0dd4820fb558b508b31ce7c9a65fd28f27aeb233
Switch
Playbox
Verze 1.1 (22. 7. 2011)
Velikost 14 MB
2.2+

3uNvfhjlJwAb5+1qKjdiVHvVp69Jb+Bm6aKzEVj6OYAAAAAElFTkSuQmCC
Zdarma

Další hrou bude Angry Wife a ne, nebudete v ní házet zuřivými manželkami po nepřátelích. V této hře se vžijete do role manžela a budete zachraňovat vlastní majetek, který vám vaše naštvaná manželka vyhazuje z oken baráku.

angry_wife

Poslední, tedy třetí, hrou je House of Golf. Půjde o golf, který se bude odehrávat v různých pokojích v bytě (kuchyně, koupelna, ložnice, …). Graficky bude hra založena na jejich první hře, tedy Bang Bang Racing.

house_of_golf_bedroom

Tomáš Očadlý
O Autorovi - Tomáš Očadlý

Tomáš se narodil jako hračička, odjakživa utrácel své těžce ušetřené peníze za geekoviny, takže smartphony a tablety ho nemohly minout. Systém Android si ho našel… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (6)