Aplikaci Yahoo Mail nyní můžete používat i s Gmailem nebo Outlookem

Yahoo Mail

Pokud vám z nějakého důvodu nevyhovují například mobilní aplikace pro Gmail, existuje naštěstí hodně alternativ. Nyní přibyla jedna další, která navíc funguje i na další konkurenční mailové adresy. Co všechno Yahoo Mail nabízí?

Yahoo Mail nabízí několik specifických funkcí

Yahoo se snaží své nové potenciální uživatele přesvědčit řadou “unikátních” funkcí. Vyzdvihují například hledání emailů, kdy se pomocí speciálních algoritmů ukážou přímo nejrelevantnější emaily, a ne všechny emaily s klíčovým hledaným slovem. Dále si můžete také vyfiltrovat emaily, aby vám chodily jen od skutečných lidí, čímž odpadne různý spam od botů nebo společností.

tumblr_inline_oonuagWvNU1qhxx5s_500

Dále v aplikaci nechybí hromadné vyřizování mailů, různá grafická témata, nebo podpora více účtů zároveň. Aplikaci můžete stahovat z Google Play zdarma. Bohužel je tu jedno velké ale, které se s Yahoo bude ještě chvíli táhnout.

Yahoo Mail – Organized Email
Yahoo Mail – Organized Email

V září minulého roku jsme informovali o tom, že společnosti Yahoo byla odcizena data více než půl miliardě uživatelů. A to včetně jmen, emailových adres, telefonních čísel, dat narození, nešifrovaných bezpečnostních otázek a odpovědí a v poslední řadě také zašifrovaná hesla. To nejhorší ale na tom je, že o útoku informovali až dva roky poté, co se to stalo. Už jen kvůli tomu hodně uživatelů nemusí zvolit novou Yahoo aplikaci.

Co říkáte vy na Yahoo Mail? Vyzkoušíte jej, nebo jste spokojení se svou emailovou aplikací?

Zdroj: androidcommunity.com.

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (0)