TOPlist

SteamPower 1830 je ambiciozní budovatelská strategie pro Android

steampower 1830 android hra

Průmyslovou revoluci ve hrách moc nenacházíme, asi i kvůli tomu, že se nejedná o tak akční dobu, jako jsou jiné. Hra SteamPower 1830 vás ale hodí doprostřed revoluce, úkolem hry je stát se nejúspěšnějším a nejbohatším člověkem. A to hlavně pomocí železnic.

SteamPower 1830 se dá stahovat zdarma

Pořádných tycoon her není na telefony s Androidem nikdy dost, v poslední době se snažilo o oživení Atari, když vydalo několik verzí své slavné série RollerCoaster Tycoon. Mnozí ale považují za nejlepší tycoon hru Transport Tycoon. A právě k této slavné hře má blíže SteamPower 1830.

SteamPower1830 Official Android Trailer

SteamPower1830 Official Android Trailer

Není sice tak komplikovaná jako PC verze Transport Tycoonu, ale i tak je na poměry telefonů propracovaná. Vše se točí kolem železnic, vlaků a převážení surovin či lidí z bodu A do bodu B. Kromě stavění železnic, se dají také postavit vlaky, které se dají vylepšovat. Nechybí ani těžba surovin.

V kampani je celkem 30 různých map, ve kterých je úkolem vytvořit velkou a prosperující společnost a docílit toho, aby se města rozšířila v určitém čase. Hra je hodně otevřená tomu, kde budete stavět železnice. Mínusem může být to, že ke spuštění nové mapy je potřeba internet. Po načtení už ale funguje i offline. Pokud ale zůstanete online, tak můžete chatovat s ostatními hráči anebo si ukládat postup do cloudu a pokračovat v hraní například na PC nebo na iOS.

SteamPower 1830 Tycoon
SteamPower 1830 Tycoon

Hrajete na Androidu nějaké budovatelské strategie?

Zdroj: droidgamers.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (1)