TOPlist

Samsung oficiálně představil telefon Galaxy J7 Duo: Zajímavá střední třída

galaxy j7 duo telefon

Včera večer jsme informovali o chystaném telefonu střední třídy Samsung Galaxy J7 Duo. Na oficiální představení jsme čekali méně času, než se nejprve zdálo. Představen byl totiž dnes. Většina informací se potvrdila, a navíc jsme se dozvěděli i něco nového.

Samsung Galaxy J7 Duo oficiálně představen

Jak se předpokládalo, displej má velikost 5,5″ s HD rozlišením, což je možná pro někoho mínus. Potěší ale minimálně to, že jde o Super AMOLED panel. Zároveň displej má poměr stran 16:9 a ne moderní 18:9.

Na zadní straně se nachází duální fotoaparát s 13 a 5 MPx, přední selfie kamera mí 8 MPx. Všechny tři fotoaparáty mají stejnou clonu F/1.9. Baterie má kapacitu 3 000 mAh. Rovnou z krabice poběží na Androidu 8 Oreo.

O výkon se stará Exynos sedmé série, který doplní 4GB RAM a 32GB vnitřní paměti. Jde však rozšířit pomocí microSD karet. Na přední straně je také schovaná ve spodním rámečku čtečka otisků prstů. Dostupný bude tento telefon nejprve v Indii, a to již zítra. Po stránce ceny stojí v přepočtu 210 eur, což je cca 5 300 Kč.

Jak se vám líbí Samsung Galaxy J7 Duo?

Zdroj: gsmarena.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (6)