TOPlist

Řada Moto G6 se poodhaluje: Tohle Lenovo chystá

moto g6 info

Řada Moto G6 se začíná v posledních dnech objevovat v různých únicích. Díky tomu už máme dnes poměrně dobrý přehled toho, co se chystá. Pojďme se tedy na novinky podívat blíže.

Moto G6 vyjde v několika modelech

Nejlepší model této řady se bude nazývat klasicky Moto G6 Plus, bude mít displej s poměrem stran 18:9. I přesto ale nebude chybět čtečka otisků prstů na přední straně. Půjde o malý senzor, který se hodně podobá posledním HTC telefonům jako je HTC U11. Procesor pak bude Snapdragon 630. Baterie by měla mít kapacitu 3 250 mAh. Cena tohoto telefonu by měla být 250 eur, v přepočtu cca 6 350 Kč.

moto g6

Klasický model Moto G6 bude mít méně výkonný procesor Snapdragon 450 i o něco menší kapacitu baterie. Cena tohoto modelu by měla začínat na částce 190 eur, v přepočtu cca 4 820 Kč. Obě verze mají mít také FullHD+ rozlišení. Dá se očekávat lepší výdrž baterie i výkonu, jelikož se vyměnily čipsety za novější verze.

Pokud byste chtěli větší kapacitu baterie, tak se chystá také Moto G6 Play, který bude mít 4 000 mAh. K tomu bude Snapdragon 430 a pouze displej s rozlišením 720p+. I díky tomu by ale měla být výdrž telefonu na jedno nabiti opravdu velká.

Těšíte se na nové Lenovo Moto telefony?

Zdroj: gsmarena.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (4)