Nejnovější Android aplikace z Google Play #145: PokeFit a multitasking

nejnovejsi-aplikace-svet-androida

S druhým srpnovým pondělkem přichází na Svět Androida další tipy na nejnovější aplikace z Google Play. V dnešním díle si posvítíme na multitasking pomocí hned dvou zdánlivě podobných aplikací Sesame Edge a Circle SideBar, které s odlišnými stylovými principy usnadní vyhledávání nebo přepínání mezi vícero aplikacemi. S další aplikací PokeFit si při hraní Pokémonů můžete prohlédnout podrobnější statistiky – a to v reálném čase a bez vyjíždění ze samotné hry. Na závěr si dáme trochu odlehčeného letního vzdělávání s aplikací Word Of The Day.

Chytré vyhledávání se Sesame Edge

Malý a nenápadný proužek na hraně vašeho displeje se postará opravdu o hodně. Stačí na něj kliknout a rázem vám pod palcem leží masivní a promyšlené vyhledávání ve vašem telefonu a jeho aplikacích. Díky integrované rychlé klávesnici naleznete jakoukoli položku v telefonu – ať už se jedná o písničku ve Spotify, data z Google karet, aplikaci nebo konverzaci ve WhatsAppu.

Kromě toho lze Sesame upravovat podle vašich představ a dočkáte se i pohodlného přepínání mezi deseti naposled použitých aplikací. Pokud vás tedy zdlouhavé vyhledávání v menu telefonu nudí, Sesame Edge by mohl být zajímavým a nesrovnatelně rychlejším řešením.

Sesame Search & Shortcuts
Sesame Search & Shortcuts

Circle SideBar vyzraje na multitasking

Podobná, a přece tak odlišná aplikace Circle SideBar s pouhými sty staženími v Google Play by mohla do noty zahrát multitaskerům, kterým integrované vyhledávání není po chuti a upřednostní vizuálně nápadnější design. Aplikace překrývající standardní obrazovku telefonu je spuštěna jednoduchým gestem, které si podle svých preferencí můžete upravit.

Vysunovací rozhraní je praktické a lovit aplikace, zkratky či další obsah v něm můžete jednou rukou. Circle SideBar se může na první pohled multitasking stylem podobat kolegovi Sesame Edge, jedná se však o zcela jiný zážitek.

Circle SideBar
Circle SideBar

Statistiky pro lovce Pokémonů s PokeFit

Běháte po městě sem a tam za jediným účelem? Pokud bylo vaším dosavadním ukazatelem nachozených kilometrů líhnutí vajíček uložených v inkubátorech, podrobné statistiky PokeFit pro hru Pokémon GO vám nabídnou mnohem širší rozhled. Aplikace neporušuje pravidla pro používání třetích stran a je zcela zdarma.

Pro zaznamenávání a zobrazování statistik ani nemusíte chodit daleko – promítnou se přímo na vašem displeji v reálném čase jako plovoucí, téměř průhledná bublina. Prohlížet si tak můžete přibývající nachozené metry při samotném chytání Pokémonů. Podrobnější data pak naleznete v jednoduchém rozhraní aplikace, kde se podíváte i na svou mapu pohybu, spotřebu dat nebo baterie.

Pokémonům věnujeme na našich stránkách celou sekci.

PocketFit for Pokémon GO
PocketFit for Pokémon GO

Obohaťte si svou anglickou slovní zásobu díky Word Of The Day

Vzdělávací aplikace jsou zajímavou kategorií – pokud však vaším cílem není několikahodinové plnění úkolů, hledání informací a spousta časově náročných aktivit, je těžké si vybrat. Aplikace Word Of The Day se rozhodla svým uživatelům – ať už rodilým anglickým mluvčím či nováčkům – zpestřit slovní zásobu o méně obvyklé výrazy. Každý den je vám k dispozici nový soubor slov s obrázky, vysvětlením a výslovností.

Word Of The Day
Word Of The Day

Nové aplikace, které by vám neměly uniknout

Johanna Kovaczicz
O Autorovi - Johanna Kovaczicz

více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (0)