Mozilla Firefox dostává nové uživatelské rozhraní

mozilla firefox photon ui

mozilla poslední dobou hodně mluvila o nové aktualizaci pro firefox, která má přinést úplně nové uživatelské rozhraní. stabilní verze přijde až v listopadu, ale již dnes můžeme stahovat testovací verzi a pořádné se na novinku podívat.

mozilla firefox konečně přináší slibované photon ui

nadcházející aktualizace firefox 57, která by podle plánů měla vyjít v listopadu tohoto roku, by měla přinést jak na pc, tak i na mobilech hodně novinek. tou největší je úplně nové uživatelské rozhraní photon ui a také se má hodně zrychlit samotné prohlížení webu. ne vše se ale komunitě líbí, nejvíce se lidé ozývají kvůli tomu, že se má vypnout podpora pro starší addony.

zpátky ale k novému uživatelskému rozhraní, které dnes přistálo do nightly verze firefoxu. tmavé přechody s oranžovou barvou už jsou minulostí, místo toho se firefox zahalil do minimalistické bílé barvy s několika prvky v modré. celkově vypadá prohlížeč mnohem elegantněji, v některých aspektech připomíná chrome. jedná se nicméně stále jen o testovací verzi a hodně změn ještě nebylo provedeno. do listopadu přijde ještě mnoho změn.

Firefox Nightly for Developers
Firefox Nightly for Developers

jak se vám líbí nové uživatelské rozhraní firefoxu?

zdroj: androidpolice.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (2)