TOPlist

Očekávaná Harry Potter Android hra se ukazuje na prvním videu

harry potter android hra 2018

Harry Potter: Hogwarts Mystery se blíží pomalu ale jistě k vydání. Dočkali jsme se již také prvních záběrů ze hry z této očekávané Android hry.

Nový trailer ukazuje záběry z nové Harry Potter hry

Poprvé v novém traileru můžeme vidět delší časové úseky, kde se ukazují záběry ze hry. Z počátku nás však přivítá povedené CGI video. Přesněji můžeme vidět pozvánku školy čar a kouzel v Bradavicích. Poté můžeme vidět jednu žákyní při výběru kolejí, z videa jde vidět, že si hráči pravděpodobně budou moct vybrat ze všech čtyřech, včetně Zmijozelu.

Harry Potter: Hogwarts Mystery Official Teaser Trailer

Harry Potter: Hogwarts Mystery Official Teaser Trailer

Poté už se ukazují rychlé záběry na mnoho různých činností, které půjdou ve hře dělat. V podstatě ve hře půjde dělat vše, co se týče kouzlení. Chybět nebudou ani známí profesoři z knížek a filmů, i když v trochu mladší podobě. Hra se totiž odehrává v 80. letech minulého století, tedy o několik let dříve, než se odehrál příběh s Harry Potterem. Hra už je dostupná k předběžné registraci i na Google Play, kde zároveň můžete vidět několik nových obrázků přímo ze hry.

Harry Potter: Hogwarts Mystery
Harry Potter: Hogwarts Mystery

Těšíte se na novou Harry Potter hru?

Zdroj: droidgamers.com

David Trlica
O Autorovi - David Trlica

Už od dětství ho bavily telefony, na půdě byste určitě našli mnoho a mnoho časopisů o telefonech. První setkání se smartphony proběhlo právě u Androidu.… více o autorovi

Mohlo by vás zajímat

Komentáře (1)